«Ψηστήρι» σε Σάμπα, μικραίνει η διαφορά

«Ψηστήρι» σε Σάμπα, μικραίνει η διαφορά

Νίκος Αθανασίου
«Ψηστήρι» σε Σάμπα, μικραίνει η διαφορά

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον θηριώδη στόπερ και προσπαθεί να τον ντύσει στα «πράσινα» με δέλεαρ το Europa League. Επαφή και στο οικονομικό.

Μπορεί το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό να είναι στην ρεβάνς με την Μπρόντμπι για τα PlayOffs του Europa League, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι η ενίσχυση της ομάδας έχει «παγώσει» εντελώς... Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το 3-0 της Λεωφόρου, έχει δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στους «πράσινους» στην μάχη για το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους της διοργανώσεις.

Προτεραιότητα του «τριφυλλιού» πλέον είναι ένας στόπερ που θα «δέσει» με τον Ρικάρντο Μολέντο στο κέντρο της άμυνας και ο μεγάλος στόχος, όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr ακούει στο όνομα του Κρίστοφερ Σαμπά, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι ανοιχτή επικοινωνία με τον θηριώδη παίκτη, προσπαθώντας να τον πείσει να έρθει στην Αθήνα και να ντυθεί στα... πράσινα. Κάτι όμως που μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι...

Αρχικά τις δύο πλευρές χώριζε μεγάλη οικονομική διαφορά, καθώς ο 32χρονος αμυντικός αμειβόταν στην Ντιναμό Μόσχας με περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όμως πλέον η «ψαλίδα» φαίνεται να έχει κλείσει και υπάρχει σημείο... επαφής στο κομμάτι αυτό.

Παράλληλα, εκεί που... πατάει ο Παναθηναϊκός είναι στην διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς μέχρι στιγμής ο Σαμπά έχει προτάσεις μόνο από μικρομεσαίες ομάδες της Γαλλίας και της Ισπανίας, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα του επιτρέψουν να παραμείνει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Αντιθέτως το «τριφύλλι» του δίνει αυτή την ευκαιρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα