Στόουκ - Μαν. Σίτι 1-4

Στόουκ - Μαν. Σίτι 1-4

bet365

Πεντάρα στο Βουκουρέστι, τεσσάρα στο Μπριτάνια και η Σίτι... καίει! Αγουέρο και Νολίτο πέτυχαν από δυο γκολ στο 4-1 επί της Στόουκ, ενώ μεγάλο ματς έκαναν Ιεανάτσο, Στέρλινγκ και Στόουνς.

Με φόρα από το Βουκουρέστι η Σίτι, πέρασε νικηφόρα από το Μπριτάνια και πέτυχε το 2 στα 2! Καυτός ο Αγουέρο, σούπερ Στέρλινγκ, Ιεανάτσο, Νολίτο, Στόουνς και η Μάντσεστερ διέλυσε με 4-1 τη Στόουκ! Αλλωστε, ο Αργεντίνος είναι σε φουλ φόρμα, αφού σε 19 ματς στο 2016 έχει 20 γκολ! Στον αντίποδα, ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας της Στόουκ, αφού στα τρία τελευταία εντός γνώρισε την ήττα!


Η Σίτι μπήκε δυνατά στο ματς, είχε καλή κυκλοφορία και βρήκε χώρους για την εστία του Γκίβεν. Ο Στέρλινγκ ήταν εξαιρετικός και στο 11΄ είχε την πρώτη φάση, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Στον αντίποδα, η Στόουκ δεν είχε τις λύσεις για το κάτι παραπάνω, με τον Ιμπουλά να κάνει πολλά λάθη και να δίνει ευκαιρίες στην αντίπαλο. Ετσι, στο 26' ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Ο Σόουκρος κράτησε τον Οταμέντι, ο Ντιν έδωσε αυστηρό πέναλτι και ο Αγουέρο δεν αστόχησε! Στην επόμενη φάση ο Αργεντίνος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Γκίβεν κράτησε όρθια την ομάδα του. Στο 35' πάλι από στημένο η Σίτι πήρε τεράστιο προβάδισμα. Φάουλ από τον Ντε Μπρόινε, εξαιρετική κεφαλιά του Αργεντίνου, που έφτασε τα οκτώ γκολ κόντρα στη Στόουκ!

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 38', ο Μπάρντσλεϊ έκανε το σουτ, ο Καμπαγιέρο έσωσε, ενώ στη συνέχεια ο Ιμπουλά δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Βέβαια, σε αυτή τη φάση θα μπορούσε ο Ντιν να δώσει πέναλτι, αφού ανατράπηκε ο Αλεν. Ο Ντιν έκανε ένα τραγικό λάθος και στην επανάληψη προσπάθησε να το διορθώσει με ένα ακόμα χειρότερο... Ο Στέρλινγκ δεν ακούμπησε ποτέ τον Σόουκρος, αλλά η Στόουκ κέρδισε πέναλτι και ο Μπόγιαν δεν αστόχησε. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ίδια για τους γηπεδούχους. Οι Πολίτες κράτησαν τους διαδρόμους κλειστούς, ο Νολίτο έδωσε κίνηση στην επίθεση και οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν κινδύνευσαν. Μάλιστα, η είσοδος του Ιεανάτσο έφερε και γκολ. Ορεξάτος ο μικρός μετά και την υπογραφή του νέου συμβολαίου έδωσε πάσα πάρε - βάλε στον Νολίτο για το 3-1! Ο Νιγηριανός ήταν καυτός και στα 13 λεπτά που έπαιξε έκανε τη διαφορά... Στις καθυστερήσεις με μια εξαιρετική προσποίηση έβγαλε τον Στέρλινγκ σε θέση βολής, ωστόσο ο τελευταίος σιγούρεψε το γκολ δίνοντας ασίστ στον Νολίτο για το 4-1

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα