Ζλάταν, έφηβος ετών... 34! (vids)

Ζλάταν, έφηβος ετών... 34! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν, έφηβος ετών... 34! (vids)

bet365

Τον είπαν μεγάλο για την Πρέμιερ Λιγκ. Σκέφτηκαν πως δεν θα άντεχε τον ρυθμό της Αγγλίας. Ότι πήγε στο Νησί έτσι για το... Yolo. Ο Ζλάταν ο τρομερός, τους κάνει όλους να τρέχουν να κρυφτούν!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο το ήξερε και ουδέποτε αμφέβαλλε. Όταν αναφέρεται στην ποιότητα του ποδοσφαιριστή, Ζλάταν, δεν πετάει καμία λέξη στην τύχη.

Τον ξέρει καλά, οι συνεργασίες τους έχουν αποδειχθεί απόλυτα επιτυχημένες κι αν για κάτι ήταν σίγουρος ο «special one» όταν αποφάσιζε ν' ασχοληθεί με τον Ιμπραΐμοβιτς το φετινό καλοκαίρι, ήταν πως στην ηλικία των 34 ετών, ο Σουηδός μπορεί ακόμα!

Έχει κανείς αντίρρηση έπειτα από τα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν (μαζί με το Community Shield);

Ο Ζλάταν έχει σκοράρει τέσσερις φορές συνολικά, έχει χαρίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη έναν τίτλο και έχει συνεισφέρει στο 2x2 της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα 34 του χρόνια, έχει συμμετοχή σε 53 γκολ στα τελευταία 32 ματς πρωταθλήματος που έχει παραστεί όποια φανέλα κι αν φορούσε σε αυτά. Έγραψε ιστορία με την Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά στους αριθμούς, θέλει να το κάνει και στην Πρέμιερ Λιγκ με τους «κόκκινους διαβόλους» για ν' αποδείξει σε όλους ότι... το λέει ακόμα η καρδιά του.

Με 41 τέρματα και 12 ασίστ σε αυτά τα 32 ματς, ο Ιμπραΐμοβιτς κάνει την ηλικία του να είναι απλά ένας αριθμός. Δύο κεριά που μπήκαν σε μια τούρτα για να σβήσουν, να πεταχτούν στα σκουπίδια και η ζωή να συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια ένταση.

Ο τρόπος που έχει πάρει τις κεφαλιές για να σκοράρει, τόσο απέναντι στη Λέστερ στο Community Shield, όσο και κόντρα στη Σαουθάμπτον στο παιχνίδι της Παρασκευής, δείχνουν ότι έχει δουλέψει τόσο πολύ το κορμί του και φροντίζει να το διατηρεί σε τέτοια κατάσταση που να μην φαίνεται το πέρασμα του χρόνου πάνω του.

Να μπορεί να κάνει το άλμα, να δείξει στον αντίπαλο αμυντικό ότι δεν έχει καμία τύχη, να στείλει τη μπάλα στο δίχτυ δίχως εκείνη να του φέρει αντίρρηση. Απέναντι στη Μπόρνμουθ πέτυχε γκολ και με μακρινό σουτ πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί με τον Ζοσέ Μουρίνιο σε ένα στιγμιότυπο που δεδομένα θα επαναληφθεί αρκετές φορές φέτος.

Στην αναμέτρηση με τους «αγίους» στο «Ολντ Τράφορντ», το ύφος του και το γεγονός πως τα μάτια του... γυάλιζαν και έστελναν μηνύματα προς τους απανταχού αντιπάλους του και haters, τον κάνουν να θέτει τις βάσεις (όσο νωρίς κι αν είναι και με όση επιφύλαξη κι αν μπορεί να μιλήσει κανείς, αν και ... δεν το επιτρέπει αυτό ο Ζλάταν) για να κάνει πράξη την υπόσχεσή του, τότε, στη δήλωση για τον Καντονά:

«Εγώ δεν θα γίνω ο Βασιλιάς του Μάντσεστερ, αλλά ο Θεός της πόλης»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα