Τρομερό ξέσπασμα από Τόρες!

Τρομερό ξέσπασμα από Τόρες!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερό ξέσπασμα από Τόρες!

bet365

Αν και αγαπάει τη Λίβερπουλ, όπου πέρασε ορισμένες από τις καλύτερες μέρες της καριέρας του, ο Φερνάντο Τόρες δεν άντεξε και ξέσπασε, μιλώντας για τον χαρακτηρισμό του «προδότη» που του χρεώθηκε όταν αποχώρησε για την Τσέλσι!

Ο Ισπανός φορ που πλέον έχει επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να ξαναβρεί τον χαμένο του εαυτό, το ένστικτο του killer και τη διασκέδαση στο ποδόσφαιρο και το γκολ, μίλησε στον Σάιμον Χιουζ, ο οποίος και ανέλαβε τη συγγραφή του βιβλίου «Ring of Fire: Liverpool FC into the 21st Century – the players' stories».

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, όταν η Fenway Sports Group εξαγόρασε τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, απαλλάσοντάς από τους Χικς και Ζιλέτ που δεν ήξεραν τι να κάνουν με την ομάδα, ο Τόρες άρχισε να αισθάνεται ότι το πλάνο που θα εφαρμοζόταν, δεν του πήγαινε.

Έφυγε για την Τσέλσι το 2011, έναντι ποσού που ξεπερνούσε τα 50 εκατ.ευρώ, χαρακτηρίστηκε προδότης και από τότε, δεν είχε μιλήσει.

Το έκανε όμως, στο νέο βιβλίο και μάλιστα, δήλωσε:

«Κάποια στιγμή στη Λίβερπουλ άρχισαν να παίρνουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως σκεφτόμουν ότι το πλάνο πάνω στο οποίο ήθελαν να πατήσουν, μπορεί να χρειαζόταν τρία, τέσσερα, ίσως και δέκα χρόνια για ν' αποφέρει καρπούς. Δεν είχα τόσο χρόνο εγώ. Ήμουν πλέον στα 27 μου και ήθελα τίτλους...

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγα από τη Λίβερπουλ εγώ και ακόμα προσπαθούν να χτίσουν πάνω σε κάτι καλό και δεν έχουν ξεφύγει από τη συνηθισμένη παρουσία τους στον βαθμολογικό πίνακα. Κατά τ' άλλα, με χαρακτήρισαν προδότη, όμως δεν παραδέχονταν ότι έκαναν κάτι λάθος με την ομάδα... Έπρεπε να βρουν κάποιον να κατηγορήσουν...».

*Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 25 Αυγούστου...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα