Χαλ - Λέστερ 2-1

Χαλ - Λέστερ 2-1

bet365

Η Λέστερ έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια που δεν ξεκινάει με νίκη, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την αποδεκατισμένη Χαλ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είπε ότι είναι πιθανότερο να προσγειωθεί ο ΕΤ στο Πικαντίλι Σέρκους, παρά να κατακτήσει η ομάδα του και πάλι το πρωτάθλημα και η αγνώριστη Λέστερ, χωρίς το άστρο της περασμένης σεζόν, έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια που χάνει σε πρεμιέρα της Premier League. Και αυτό απέναντι στην αποδεκατισμένη Χαλ, που έδινε αγώνα επιβίωσης πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.

Αν το παιχνίδι γινόταν πριν λίγους μήνες, πιθανότατα το σκορ στο ημίχρονο να ήταν 3-0 για τις αλεπούδες. Φέτος, όμως, ο βαθμός δυσκολίας για τους παίκτες του Ρανιέρι ανεβαίνει επικίνδυνα. Οι γηπεδούχοι πήγαν το παιχνίδι σε αργό τέμπο, πίεσαν εξαιρετικά στο ξεκίνημα και άντεξαν στο καλό διάστημα της Λέστερ με δόση τύχης. Στο 19’ ο Μαχρέζ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, ενώ στο 25’ το πλασέ του Ντρίνκγουοτερ πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι άργησαν να βρουν τα πατήματά τους, όμως μόνο τους εαυτούς τους έχουν να κατηγορήσουν για το ότι δεν ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Στο 41’ οι αλεπούδες έχασαν τεράστια τριπλή ευκαιρία, όταν ο Γιακούποβιτς νίκησε τον Φουκς από κοντά, ο Λίβερμορ έκανε εκπληκτικό τάκλιν στο σουτ του Βάρντι, ενώ στη συνέχεια εκείνο του Μαχρέζ πέρασε λίγο άουτ! Στο 43’ ο Βάρντι έκανε κακό τελείωμα από εξαιρετική θέση και η μπάλα τιμώρησε τις αλεπούδες, με τον Ντιομαντέ να κάνει το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εντυπωσιακό γυριστό!

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Χάντλστοουν ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Γκρέι, ο διαιτητής Ντιν είδε πέναλτι και ο Μαχρέζ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα στο 47’. Η ανατροπή, όμως, δεν ήρθε ποτέ. Στο 57’ μετά από λάθη στην άμυνα των αλεπούδων, ο Σνόντγκρας με υπέροχο τελείωμα έκανε το 2-1! Ο Ρανιέρι έκανε αλλαγές, τα έπαιξε όλα για όλα, όμως δεν ήταν η μέρα του. Μαχρέζ (72’) και Ντρίνκγουοτερ (90+5’) είχαν τις καλύτερες στιγμές μέχρι το τέλος, με την Χαλ να κρατάει την μεγάλη νίκη.

Χαλ (Μάικ Φίλαν): Γιακούποβιτς, Ελμοχαμάντι, Ντέιβις, Ρόμπερτσον, Μέιλερ, Κλούκας, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Σνόντγκρας, Ντιομαντέ, Ερνάντες

Λέστερ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σμάιχελ , Σίμπσον (83' Ουγιόα), Ερνάντεθ, Μόργκαν, Φουκς, Κινγκ (68' Αμαρτέι), Ντρίνκγουοτερ, Γκρέι (68' Οκαζάκι), Μαχρέζ, Μουσά, Βάρντι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα