Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0

bet365

Στο πρώτο φιλικό που έδωσε στην Τρίπολη, ,ο Αστέρας νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο. Ανακοινώθηκε ο Φαρίνια στο ημίχρονο, άνοιξε λογαριασμό ο Τσουκαλάς.

Μετά την Ολλανδία, ο Αστέρας έδωσε το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους μπροστά στον κόσμο του, στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες, φορώντας τη νέα τους εμφάνιση έδωσαν ξανά το στίγμα της νέας χρονιάς επικρατώντας 2-0 του Πανιώνιου που είχε στον πάγκο τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο ημίχρονο ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ο Λουίς Κάρλος Φαρίνια, ο οποίος είναι στην Ελλάδα από την Πέμπτη το βράδυ.

Λογαριασμό άνοιξε ο Σταύρος Τσουακαλάς, ο Τριανταφυλλόπουλος πάλι δεν βγήκε λεπτό, ενώ Ιωαννίδης έφτασε στα επτά γκολ.

Έτσι ξεκίνησαν

Τόσο ο Μάκης Χάβος όσο κι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησαν με σύστημα 4-2-3-1.

Οι Αρκάδες παρατάχθηκαν όπως και στα φιλικά της Ολλανδίας μόνο που αντί του Χαμντανί στο αρχικό σχήμα βρέθηκε ο Τσουκαλάς. Ετσι την 11άδα αποτέλεσαν οι Κοσίτσκι στο τέρμα και τους Μπέρτο-Γιαννούλη στα άκρα, ενώ οι Κουρμπέλης - Τριανταφυλλόπουλος συνέθεσαν το αμυντικό δίδυμο. Τσουκαλάς και Δημούτσος ήταν τα δύο χαφ με τους Καλτσά και Μάσα στα άκρα κι ο Τσιλιανίδης ήταν πίσω από τον Ιωαννίδη.

Θεοδωρόπουλος και Φούντας επέστρεψαν στο γήπεδο όπου πέρυσι ήταν μόνιμοι κάτοικοι, ενώ βρέθηκαν στη βασική 11άδα.

Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου και Αντωνιάδης. Σιώπης και Κόρμπος ήταν το γνωστό δίδυμο στα χαφ, με τους Φούντα, Μπεν και Ολαϊτάν να είναι η τριάδα πίσω από τον Ανσαριφάντ.

Ανοιξε λογαριασμό ο Τσουκαλάς, ασταμάτητος Ιωαννίδης

Κι οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πολλή διάθεση για να δημιουργήσουν φάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο σουτ στη φιλική αναμέτρηση το είδαμε στο 6' από τον Ανσαριφάντ αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο. Ύστερα από περίπου μισή ώρα, ο Τσουκαλάς έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και παρά το γεγονός ότι η μπάλα κόντραρε στον Οικονόμου κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Αστέρας έλεγχε το ματς από εκεί και και πέρα και τρία λεπτά αργότερα (38') ο Κουρμπέλης με πανέξυπνη κάθετη βρήκε τον Ιωαννίδη στην αντίπαλη περιοχή, άνοιξε την μπάλα λίγο πλάγια και έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας το 7 του γκολ σε τέσσερα φιλικά που έχουν δώσει οι Αρκάδες σε Ολλανδία και Ελλάδα.

Στο δεύτερο μέρος δεν είδαμε κάτι το αξιοσημείωτο από φάσεις. Βέβαια σε αυτό δεν βοήθησε το γεγονός ότι οι δυο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, δίνοντας ευκαιρίες σε αρκετά παιδιά.

Για τον Αστέρα το θετικό είναι ότι σε ακόμη ένα ματς δεν απειλήθηκε πέρα από ένα σουτ που έγινε.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας: 1. Κοσίτσκι (58' Αθανασιάδης), 25. Μπέρτος (88'Ίγκορ), 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Κουρμπέλης (79'Σεφί), 18. Γιαννούλης (88' Νάτσης), 21. Δημούτσος (82' Στανισάβλιεβιτς) , 13. Τσουκαλάς (58' Χαμντανί), 23. Καλτσάς (82' Νίκο Φερνάντεθ), 19. Τσιλιανίδης (73'Τσάβες), 7. Μάσα (73' Κώτσιρας), 10. Ιωαννίδης (79' Γκοντό).

Πανιώνιος: 12. Θεοδωρόπουλος, 44. Ρισβάνης (81' Χοάτα), 7. Κόρμπος, 37. Βλάχος (46' Αργυρόπουλος), 6. Οικονόμου (81' Πατσατζόγλου), 10. Ανσαριφάντ (74' Καθάριος), 21. Σιώπης (81΄Πινωτής), 11. Ολαϊτάν, 15. Αντωνιάδης (57' Τασουλής), 9. Φούντας (26' Μασούρας), 31. Μπεν Μοχάμεντ (57' Μασούντ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα