Δανεικός στη Μαρσέιγ ο Γκομίς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Σουόνσι ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μπαφετιμπί Γκομίς με τη μορφή δανεισμού στη Μαρσέιγ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Γάλλο φορ να επιστρέφει στο Championnat.
Ο Γκομίς γίνεται ο 7ος ποδοσφαιριστής τον οποίο οι «κύκνοι» στέλνουν δανεικό σε άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια τη νέα σεζόν, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται.
Σε 71 ματς, πέτυχε 17 γκολ με τη φανέλα του ουαλικού συλλόγου, όπου και μετακόμισε το 2014 με ελεύθερη μεταγραφή στο φινάλε της συνεργασίας του με τη Λιόν.
Έτσι, έπειτα από δύο χρόνια, επιστρέφει στο Championnat, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι...
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.