Ο Ζλάταν... πρόλαβε να μην είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ (pics)

Ο Ζλάταν... πρόλαβε να μην είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ (pics)

Ο Ζλάταν... πρόλαβε να μην είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ (pics)

bet365

Καλά-καλά δεν πρόλαβε να βγάλει τα ρούχα του από τις βαλίτσες του και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μαζί με τη σύζυγό του άλλαξαν ξενοδοχείο, δείχνοντας ότι το Μάντσεστερ δεν είναι η πόλη που θα τους βολέψει τόσο εύκολα.

Εκείνος μπαίνει στη λευκή, πολυτελή BMW του και κατευθύνεται προς το προπονητικό κέντρο στο Κάρινγκτον, ώστε να ξεκινήσει σιγά-σιγά να μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Εκείνη, στο Lowry Hotel ετοιμάζει όσα πράγματα πρόλαβαν να βγάλουν από τις βαλίτσες στις λίγες ώρες διαμονής τους εκεί. Τα δύο τους παιδιά, ίσως να μην είχαν βγάλει τα παιχνίδια τους να παίξουν και κάποιος τους έκλεινε το επόμενο ξενοδοχείο που θα τους φιλοξενούσε μέχρι να βρουν σπίτι.

Λίγο πιο μετά, οι αποσκευές τους θα μπουν στο επόμενο όχημα που θα τους μεταφέρει στο πεντάστερο Raddison Blu, το οποίο απέχει μόλις πέντε λεπτά από το πρώτο ξενοδοχείο τους και αποτελεί το αγαπημένο μέρος των παικτών της συμπολίτισσας Σίτι.

Αυτές ήταν οι πρώτες ώρες της οικογένειας Ιμπραΐμοβιτς στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, που τονίζει ότι οι αρχικές εντυπώσεις τους από τη νέα τους πόλη δεν είναι και οι καλύτερες.

Συγκεκριμένα, η σκανδαλοθυρική εφημερίδα «Sun» γράφει:

«Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι η σύζυγός του Έλενα Σέγκερ μάζεψαν τα πράγματά τους και έφυγαν από το Lowry Hotel, ύστερα από μερικές ώρες και μετακινήθηκαν σε άλλο ξενοδοχείο».

Ζλάταν είναι αυτός. Τι μπορεί να πει κανείς...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα