Ρανιέρι: «Μαχρέζ μείνε στη Λέστερ»

Ρανιέρι: «Μαχρέζ μείνε στη Λέστερ»

bet365

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι εξήγησε τους λόγους που πρέπει να παραμείνει ο Μαχρέζ στη Λέστερ. Μόνο που δεν έπεσε στα γόνατά του ο Ιταλός...

Ό,τι περνά από το χέρι του κάνει ο Κλάουντιο Ρανιέρι για να μην δει τον Μαχρέζ να ακολουθεί το δρόμο της εξόδου όπως ο Καντέ.

Ο Ιταλός τεχνικός ελπίζει στην παραμονή του Αλγερινού και τονίζει ότι αν πάει αλλού δεν θα είναι το ίδιο σημαντικός όσο είναι στη Λέστερ. Ετσι, μ' αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αποτρέψει τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

«Πιστεύω ότι ο Μαχρέζ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είναι το φως μας. Αν πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα, υπάρχει τόσα άλλα πολλά φώτα, τόσα πολλά αστέρια, γιατί; Μείνε μαζί μας, είναι πολύ καλύτερα», είπε αρχικά στο «ESPN» ο Κλάουντιο Ρανιέρι και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είναι ο πρωταθλητής μας. Αν πάει σε άλλη ομάδα, θα υπάρχουν τόσοι άλλοι πρωταθλητές».

Μάλιστα, ο Ρανιέρι είπε ότι ο Μαχρέζ θέλει να παίζει πολύ, ενώ σε κάποια άλλη ομάδα, η συνύπαρξή του με άλλους ανταγωνιστικούς παίκτες ίσως να τον κρατήσει περισσότερο στον πάγκο. Γεγονός που δεν του αρέσει.

«Για τον Ριγιάντ είναι πολύ σημαντικό να του δίνεις αυτοπεποίθηση, αλλά όταν τον κρατάς στον πάγκο πέφτει. Πιστεύω, ελπίζω ότι μπορεί να μείνει μαζί μας επειδή είναι σημαντικός για εμάς αλλά είναι σημαντικός επίσης και γι αυτόν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα