Η... μάχη Ολυμπιακού για Καμανό!

Η... μάχη Ολυμπιακού για Καμανό!

Η... μάχη Ολυμπιακού για Καμανό!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να... κυνηγά την περίπτωση Καμανό. Ανέβασε σύμφωνα με γαλλικές πηγές την προσφορά του στα 2 εκατ. ευρώ με την Μπαστιά να ζητάει 3.

Η διαφορά του Ολυμπιακού με την Μπαστιά καλά κρατεί για τον Καμανό. Σε πρώτη φάση οι ερυθρόλευκοι είχαν ρίξει στο τραπέζι 1,8 εκατ. ευρώ με τους Γάλλους να τονίζουν πως ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 2,5 εκατ. ευρώ.

Στην συνέχεια όμως οι πρωταθλητές ανέβασαν την προσφορά τους στα 2 εκατ. ευρώ με την Μπαστιά να θέλει τώρα 3. Μία παράμετρος που έχει τεθεί είναι και η συνιδιοκτησία ενώ παίζει σημαντικό ρόλο πως ο Φρανσουά Μοντέστο έχει πολύ καλές σχέσεις με την Μπαστιά.

Η Μπαστιά υποστηρίζει πως έχει στα χέρια της προσφορές από τις Μπέτις και Ρεν αλλά και την Καέν. Ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να δώσει σκληρή... μάχη για να κάνει δικό του τον παίκτη. Ο 20χρονος διεθνής από τη Νέα Γουϊνέα παίζει κυρίως δεξί εξτρέμ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά αλλά και στην επίθεση. Παράλληλα διαρρέεται πως ο Μοντέστο έχει προτείνει στους Πειραιώτες άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών από την γαλλική αγορά για άμυνα αλλά και για μεσοεπιθετικό.

Best of internet