Ανανέωσε αμέσως ο Κλοπ!

Ανανέωσε αμέσως ο Κλοπ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανανέωσε αμέσως ο Κλοπ!

bet365

Μια που βγήκε η είδηση της πρόθεσης που είχε η Λίβερπουλ και μια που ο Γιούργκεν Κλοπ υπέγραψε! Ο Γερμανός τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο των «κόκκινων» γι' ακόμα έξι χρόνια!

Με τη Λίβερπουλ να έχει βρεθεί σε δύο τελικούς (Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ) στους λίγους μήνες θητείας του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο, αλλά να έχει σημειώσει πρόοδο και ενότητα που έλειπε, οι διοικούντες τον σύλλογο σκέφτηκαν και έπραξαν το σωστό.

«Όταν έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να φροντίσεις άμεσα ότι θα τον έχεις και για τα επόμενα χρόνια» ανέφερε το μεγάλο αφεντικό της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι και πέρασε στην πράξη προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον Γερμανό και τους συνεργάτες του, ώστε να συνεχιστεί η ιδιαίτερη ιστορία της ομάδας που γράφεται με τον Κλοπ στο «τιμόνι».

«Είναι δύσκολο να μεταφέρω στα λόγια την τεράστια τιμή που αισθάνομαι. Είμαστε ακόμα στην αρχή του ταξιδιού μας. Ξέρω ότι έχω ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες πλέον. Για να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε και για να σημειώνουμε συνεχώς πρόοδο, πρέπει κάθε απόφασή μας να την παίρνουμε με όλη μας την καρδιά. Έχουμε πολλά να κάνουμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε. Θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί...» ήταν τα λόγια του ευτυχισμένου, Γιούργκεν Κλοπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα