Σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για Πογκμπά!

Κώστας Ζάλιαρης
Σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για Πογκμπά!

bet365

Συνεχείς είναι οι συζητήσεις των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για τη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά στο Ολντ Τράφορντ, όπως μετέδωσε το «SkySports»!

Σύμφωνα με τον Kaveh Solhekol, επικεφαλής ρεπόρτερ του δημοφιλούς βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, ο αντιπρόεδρος των «κόκκινων διαβόλων» με εκτελεστικά καθήκοντα, Εντ Γούντγουορντ, βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους της «Γηραιάς Κυρίας» το τελευταίο 48ωρο για την επαναφορά του Γάλλου χαφ στον σύλλογο του Μάντσεστερ!

Ο Πογκμπά είχε αποχωρήσει όταν ακόμα στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ βρισκόταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Σκωτσέζο να μην έχει εμπιστευθεί τις δυνατότητες του υψηλόσωμου άσου, ο οποίος πλέον θεωρείται ένας από τους καλύτερους στη θέση του, παγκοσμίως.

Για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο «Ολντ Τράφορντ», εκτιμάται ότι θα... τιναχθεί στον αέρα η μπάνκα, με τα 117 εκατομμύρια ευρώ που προτίθεται η αγγλική ομάδα να διαθέσει, ενώ, το συμβόλαιο που θα υπογράψει – αν όντως υπογράψει – θα του αποφέρει 350.000 ευρώ την εβδομάδα!

Σύμφωνα, πάντα, με το «SkySports», αν δεν ... κάτσει η περίπτωση Πογκμπά, στη Γιουνάιτεντ θα στραφούν αμέσως στον Μπλες Ματουϊντί της Παρί Σεν Ζερμέν! «Όπλο» της ομάδας του Μουρίνιο, ο εκπρόσωπος του παίκτη. Ποιος άλλος δηλαδή; Ο Μίνο Ραϊόλα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα