Ντιμιτρόφσκι και επίσημα στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Ντιμιτρόφσκι και επίσημα στην Κέρκυρα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας είναι και επίσημα ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, ο οποίος επιστρέφει στο νησί του Ιονίου μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ακόμα μία επιστροφή ολοκληρώθηκε στην Κέρκυρα. Μετά από αυτές των Σιόντη, Επστάιν και ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι επέστρεψε στους «Φαίακες», κάτι που αναμενόταν από την ανατροπή που είχαμε στις συζητήσεις των δύο πλευρών τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι.

Το Δ.Σ. του επτανησιακού συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλωσορίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον 28χρονο (30/11/1988) διεθνή (4 φορές) Σκοπιανό κεντρικό αμυντικό στην Κέρκυρα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας τη σεζόν 2014-15 σε 27 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League σκοράροντας και μια φορά, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, πριν αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι για την Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Τσεχία για λογαριασμό της Τέπλιτσε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα