Η μεγάλη επιστροφή του Πετρόφ! (pics)

Η μεγάλη επιστροφή του Πετρόφ! (pics)

Η Άστον Βίλα πραγματοποίησε την Τετάρτη (29/6) την πρώτη συγκέντρωση της σεζόν, με τον Στιλιάν Πετρόφ να τηρεί την υπόσχεση του και να δίνει κανονικά το «παρών», έπειτα από 4 χρόνια μάχης με τη λευχαιμία.  

 Η μεγάλη επιστροφή του Πετρόφ! (pics)

Έπειτα από μία καταστροφική σεζόν που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας στην Championship, η Άστον Βίλα ξεκίνησε την Τετάρτη (29/6) την προετοιμασία της.

Η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, στην οποία το «παρών» έδωσε και ο Στιλιάν Πετρόφ, όπως είχε ανακοινωθεί και πριν από μερικές ημέρες.

Ο 36χρονος Βούλγαρος διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2012, ωστόσο από τη πρώτη στιγμή είχε δηλώσει πως δεν θα τα παρατήσει και μετά από 4 χρόνια σκληρής μάχης κατάφερε να βγει νικητής στον σημαντικότερο αγώνας της ζωής του.

Η επιστροφή στη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, αποτελούσε προτεραιότητα για τον Πετρόφ και ο Βούλγαρος πλέον εμφανίζεται έτοιμος να πετύχει ακόμα έναν άθλο, καθώς θα ακολουθήσει την αποστολή της Άστον Βίλα και στην Αυστρία.

Best of internet