«Μπορεί να κολλήσει του Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Gazzetta team
«Μπορεί να κολλήσει του Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ»

bet365

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό Skysports η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πιθανόν να κολλήσει λόγω των δικαστικών.

Το deal του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πιθανόν να μπλοκαριστεί, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό Skysports, λόγω των τεστ της Football League. Συγκεκριμένα, το ακριβές περιεχόμενο του ρεπορτάζ ήταν το εξής: «Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι πιθανόν να μπλοκαριστεί από το να αποκτήσει το 80% των μετοχών της Φόρεστ. Είναι με εγγύηση, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για εκβιασμό στην Ελλάδα και αν καταδικαστεί, δεν θα περάσει τα EFL τεστ για τους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές. Αλλά η EFL δεν μπορεί να σταματήσει την συμφωνία μέχρι να αποδειχθεί ένοχος».

Θυμίζουμε ότι ακόμα δεν έχει εκδοθεί η πρόταση του εισαγγελέα για το ποιοι από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης θα παραπεμφθούν σε δίκη. Στο ρεπορτάζ του το Skysports ανέφερε χαρακτηριστικά το «αν καταδικαστεί», επομένως παραμένει ένα ερωτηματικό το τι θα γίνει από την ειδική επιτροπή της Football League μέχρι να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα