Φάμπρεγας: «Λάθος το Brexit»

Κώστας Ζάλιαρης
Φάμπρεγας: «Λάθος το Brexit»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία, τονίζοντας πως πρόκειται για κάτι αρνητικό και λανθασμένη εκτίμηση των Βρετανών πολιτών.

Ο Ισπανός άσος της Τσέλσι είναι ένας από αυτούς που δεν φοβούνται να εκφράσουν την άποψή τους για το Brexit, αν και δημόσιο πρόσωπο, σε αντίθεση με τον Γουέιν Ρούνεϊ και τους Άγγλους διεθνείς που δεν θέλησαν ν' αποκαλύψουν τις σκέψεις τους γύρω από τα όσα συμβαίνουν στη Βρετανία, όσο εκείνοι συμμετέχουν στο Euro.

«Είναι μια επιλογή που προκαλεί απογοήτευση και θεωρώ ότι είναι πολύ λάθος απόφαση των πολιτών που ψήφισαν υπέρ της απόσχισης από την Ευρώπη. Είναι λάθος, αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Δεν το περίμενα. Κοιμήθηκα με αισιοδοξία εκείνο το βράδυ μόλις έκλεισαν οι κάλπες και απογοητεύτηκα το πρωί που είδα το αποτέλεσμα.

Κάνει κακό και στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό το πράγμα. Θα είναι πλέον πολύ δύσκολο να πάρουν οι ομάδες καλούς παίκτες, ενώ θα αλλάξουν και οι μισθοί αν η λίρα πλησιάσει την αξία του ευρώ.

Θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο ποδόσφαιρο το Brexit, αλλά και στις ζωές των πολιτών και το μέλλον όλων μας» ανέφερε ο Φάμπρεγας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα