Διετές ο Χαροντάκης, υπογράφει στα τέλη Ιουνίου

Διετές ο Χαροντάκης, υπογράφει στα τέλη Ιουνίου

Για διετές συμβόλαιο συμφώνησε ο Γιάννης Χαροντάκης με τη Βέροια, ο οποίος θα υπογράψει με την επιστροφή στις προπονήσεις στις 27 Ιουνίου. Τα χαρτιά των Γιουσούφ, Ετζενγκέλε περιμένουν στην Ημαθία για να ανακοινώσουν το τέλος τους.

Διετές ο Χαροντάκης, υπογράφει στα τέλη Ιουνίου

Όπως έγινε γνωστό από το πρωί, ο Γιάννης Χαροντάκης ήρθε σε συμφωνία με τη Βέροια και αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της Βέροιας, μετά τον Δημήτρη Μαυριά. Ο 20χρονος αμυντικός χαφ, που παίζει και ως αριστερός μπακ, συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα και να καταλήγουν σε... deal.

Έτσι, θα υπογράψει συμβόλαιο διαρκείας δύο ετών, κάτι που αναμένεται να γίνει με την επιστροφή της «βασίλισσας του Βορρά» στις προπονήσεις στις 27 Ιουνίου, όταν είναι προγραμματισμένη η πρώτη ενόψει της νέας σεζόν. Από εκεί και πέρα, δε λύθηκαν τα συμβόλαια των Γιουσούφ, Ετζενγκέλε, όπως αναμενόταν, την Πέμπτη (16/6).

Στον σύλλογο της Ημαθίας περιμένουν τα χαρτιά των δύο ποδοσφαιριστών για να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας τους. Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ η άφιξη του Θόδωρου Καρυπίδη από την Αμερική αναμένεται το Σάββατο (18/6).

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις και στο μεταγραφικό σκέλος τουλάχιστον τυπικά, καθώς οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις τους (Μαυριάς, Χαροντάκης) και περιμένουν να τελειώσει το θέμα ιδιοκτησίας για να τις οριστικοποιήσουν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, υπενυθμίζουμε πως προτιμήθηκαν τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για το βασικό στάδιο και μένει να αποφασίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος το χρονικό διάστημα που η αποστολή θα μείνει εκεί.

Best of internet