Αναλαμβάνει Εβερτον ο Κούμαν

Αναλαμβάνει Εβερτον ο Κούμαν

bet365

Κλεισμένο deal θεωρείται η μετακόμιση του Ρόναλντ Κούμαν από τη Σαουθάμπτον προς τα Ζαχαρωτά, που θα πληρώσουν για το σπάσιμο του συμβολαίου του Ολλανδού τεχνικού.

Ηταν ένα σενάριο που κρατούσε μέρες και τελικά όλα δείχνουν ότι οδεύει προς την πραγματοποίηση του. Η Εβερτον συμφώνησε με τον Ρόναλντ Κούμαν, ώστε εκείνος να αφήσει την Σαουθάμπτον και να την αναλάβει. Επίσημη ανακοίνωση ακόμα δεν υπάρχει, αλλά το deal θεωρείται βέβαιο. Μάλιστα τα Ζαχαρωτά θα πληρώσουν στους Αγίους κοντά στα 7,5 εκατ. ευρώ ως ρήτρα αποδέσμευσης, μιας και ο 53χρονος προπονητής είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί τους.

Ο Κούμαν βρέθηκε στο Σαουθάμπτον πριν από δύο χρόνια και απογείωσε τη δουλειά που είχε αφήσει ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, φτάνοντας να έχει το κορυφαίο ποσοστό νικών (47%) στην ιστορία του club στην Premier League. Για αντικαταστάτης του Ολλανδού ακούγεται ο Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα