Νέα εποχή στη Μπέρμιγχαμ Σίτι

Κώστας Ζάλιαρης
Νέα εποχή στη Μπέρμιγχαμ Σίτι

bet365

Η Τρίτη ξημέρωσε με ευτυχή νέα για τους οπαδούς της Μπέρμιγχαμ, καθώς η αγοραπωλησία των μετοχών φτάνει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της, με τον κόσμο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον managing director της ομάδας, Πάνο Παυλάκη!

Ο μοναδικός Έλληνας με διοικητική θέση στο αγγλικό ποδόσφαιρο, «έτρεξε» όλο το θέμα της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ώστε να ξεκινήσει πλέον μια νέα εποχή για τον σύλλογο των Μίντλαντς.

Το Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, με αναφορά που δημοσιοποίησε το πρωί της Τρίτης γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία της αγοραπωλησίας ώστε να ολοκληρωθεί μέχρι το φινάλε του τρέχοντος έτους.

Ο Πάνος Παυλάκης, ως managing director, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μόχθησε για να καταφέρει πλέον η ομάδα να δει... φως στην άκρη του τούνελ και να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία για χαρούμενες μέρες.

Οι οπαδοί της Μπέρμιγχαμ τον ευγνωμονούν σε τέτοιο βαθμό, ώστε μέσω των social media υπήρξαν κι εκείνοι που ζήτησαν να... τοποθετηθεί άγαλμά του στο «St. Andrew's»!

Επιπλέον ενθουσιασμό προκάλεσε η είδηση ότι η Adidas επέστρεψε στον σχεδιασμό της φανέλας μετα απο 33 χρόνια, με τον Παυλάκη να δηλώνει πως και αυτό είναι μια ένδειξη της προόδου των «μπλε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα