«Δυνατά» για Μοράτα η Τσέλσι!

Gazzetta team
«Δυνατά» για Μοράτα η Τσέλσι!

bet365

Τις προσπάθειες προκειμένου να κάνει δικό της τον Άλβαρο Μοράτα, ακόμα και πριν από την έναρξη του Euro της Γαλλίας, εντείνει η Τσέλσι.

Την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Τσέλσι έχει εισηγηθεί ο Αντόνιο Κόντε, με τους Λονδρέζους να προχωρούν την υπόθεση και να ελπίζουν σε άμεσες εξελίξεις, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Guardian.

Ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός βρίσκεται με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, με την οποία θα δώσει το «παρών» στο Euro της Γαλλίας και σε δηλώσεις του πριν από μερικές ημέρες, ο ίδιος τόνισε πως επιθυμεί η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του να ξεδιαλύνει πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

H Ρεάλ, όπως όλα δείχνουν, θα ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο στη συμφωνία της με τη Γιουβέντους, προκειμένου να κάνει και πάλι δικό της τον Μοράτα έναντι 30 εκατ.ευρώ, ωστόσο η πρόθεση της «Βασίλισσας» είναι να τον πουλήσει ξανά και να καρπωθεί το κέρδος.

Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ που επίσης ενδιαφέρονταν για την περίπτωσή του έχουν ρίξει το βάρος τους στις υποθέσεις των Βάρντι και Ιμπραΐμοβιτς αντίστοιχα και έτσι η Τσέλσι αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει θεωρητικά το προβάδισμα για την απόκτηση του Ισπανού, με τους «Μπλε» ωστόσο να επιθυμούν το ένα deal κοντά στα 40 εκατ. ευρώ, παρότι η Ρεάλ τον κοστολογεί στα 50-60 εκατ., ελπίζοντας πως θα έχουν καταφέρει να πετύχουν συμφωνία πριν από τη σέντρα του Euro.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα