Και επίσημα τέλος ο Βαζάκας

Και επίσημα τέλος ο Βαζάκας

Και επίσημα τέλος ο Βαζάκας

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα. Ανοίγει ο δρόμος για τον Δημήτρη Σπανό.

Οπως σας γράψαμε και νωρίτερα, ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Εν τέλει, η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν άργησε να προβεί στη σχετική ενημέρωση, ευχαριστώντας τον για το έργο του τους τελευταίους μήνες αλλά και τη στάση που είχε όλο αυτό το διάστημα με τη συμπεριφορά του.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τον ευχαριστεί δημόσια για την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας.

Το έργο του κ. Βαζάκα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο. Αποτέλεσε ηθικό στοιχείο τους τελευταίους μήνες στην ομάδα μας, πρότυπο συμπεριφοράς εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και υπόδειγμα εργατικότητας.

Έκλεισε τα αυτιά του στην αρνητική κριτική που δέχθηκε πριν καν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα και εργάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καταφέρνοντας να υλοποιήσει τον στόχο, που από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, τέθηκε.

Τον ευχαριστούμε, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε στο μέλλον να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας, σε άλλη κατηγορία αυτή τη φορά».

Πλέον, έχει ανοίξει ο δρόμος για τον Δημήτρη Σπανό, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Παύλου Μυροφορίδη, για του οποίου την επιστροφή πρώτα διαβάσατε στο gazzetta.gr.

Best of internet