Aποφασίζει τη Δευτέρα ο Βάρντι! (pic)

Aποφασίζει τη Δευτέρα ο Βάρντι! (pic)

bet365

Τη Δευτέρα (6/6) αναμένεται να κλείσει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά, η υπόθεση της μεταγραφής του Τζέιμι Βάρντι, καθώς ο 29χρονος φορ θα ανακοινώσει την απόφασή του προτού αναχωρήσει για τη Γαλλία με την αποστολή της Αγγλίας.

Η Άρσεναλ έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τζέιμι Βάρντι, ενώ η Λέστερ από την πλευρά της κάνει τα... πάντα, προκειμένου να διατηρήσει στις τάξεις της τον αρχισκόρερ της, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο το οποίο θα πλησιάζει την προσφορά των «Κανονιέρηδων».

Η αγωνία βρίσκεται στο... κόκκινο, ωστόσο η τελική έκβαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει γνωστή πολύ άμεσα. Όπως ανέφερε ρεπόρτερ του BBC, Ντέιβιντ Όρνστεϊν, ο Βάρντι πρόκειται να ανακοινώσει την τελική του απόφαση το πρωί της Δευτέρας, προτού αναχωρήσει για τη Γαλλία με την αποστολή της Αγγλίας ενόψει της παρουσίας του στο Euro.

Μάλιστα ο Βρετανός δημοσιογράφος τονίζει πως η προσφορά της Άρσεναλ αφορά 4ετές συμβόλαιο και πλέον οι εξελίξεις βρίσκονται στα χέρια του 29χρονου επιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα