Επιμένουν... κινέζικα στη Βέροια!

Επιμένουν... κινέζικα στη Βέροια!

Νίκος Τσιώκος
Επιμένουν... κινέζικα στη Βέροια!

bet365

Το σενάριο των Κινέζων επενδυτών παραμένει και το πιο πιθανό στη Βέροια, αφού δεν έχει προκύψει κάποιος νέος ενδιαφερόμενος να μπει στα δρώμενα του συλλόγου. «Τρέχουν» όλα τα θέματα στη «βασίλισσα του Βορρά».

Το πρόβλημα με την αδειοδότηση λύθηκε και, πλέον, στη Βέροια έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Στην ομάδα της Ημαθίας έχουν ξεκινήσει να τα «τρέχουν» όλα, ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος και τα πάντα να είναι έτοιμα έγκυρα. Βέβαια, σε... πρώτο πλάνο έχει μπει το ιδιοκτησιακό.

Στο εν λόγω κομμάτι αυτή τη στιγμή φαντάζει πιο πιθανό σενάριο των Κινέζων επενδυτών, καθώς δεν έχει προκύψει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος να μπει στα δρώμενα της «βασίλισσας του Βορρά». Μάλιστα, από βδομάδα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σε αυτό το σκέλος, ώστε να ξεκαθαρίσει και το πρόσωπο ή η εταιρεία που ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πουλήσει τις μετοχές του, τη στιγμή που είναι γνωστό ότι την προεδρία θα αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας.

Συζητήσεις με παίκτες

Από εκεί και πέρα, δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν και στην ΠΑΕ στρέφουν κι εκεί την προσοχή τους. Ο Βρύζας αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, κάτι που έχουν ήδη πράξει οι Μαγέφσκι και Καϊκούτ, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν οι Γιουσούφ, Ετζενγκέλε. Πάντως, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, πιθανότατα με αυτούς που τείνουν προς παραμονή στη Βέροια.

Προετοιμασία και φιλικά

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ακόμα δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία για την έναρξη της προετοιμασίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αρχίσει στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και μόλις γίνει γνωστή η ημερομηνία θα ληφθούν αποφάσεις για το προπονητικό κέντρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο (Καρπενήσι, Νάουσα οι δύο επιλογές που εξετάζουν), πότε θα διεξαχθεί αυτό, καθώς και θα οριστούν αντίπαλοι για φιλικά παιχνίδια.

Ψάχνεται για ένδυση

Τέλος, όπως προαναφέραμε, στη Βέροια... τρέχουν τα πάντα και αυτά συμπεριλαμβάνουν και λιγότερο σημαντικές λεπτομέρειες, όπως είναι η αναζήτηση εταιρεία ένδυσης για συνεργασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα