Άλλαξε το πρώτο ματς του Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ»

Άλλαξε το πρώτο ματς του Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Άλλαξε το πρώτο ματς του Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ»

bet365

Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Γουέιν Ρούνεϊ, στις αρχές Αυγούστου κι όχι στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή, θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο του «Ολντ Τράφορντ» ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Μόλις έπιασε δουλειά στους «κόκκινους διαβόλους», ο Πορτογάλος τεχνικός ... ορκίστηκε πως στο μυαλό του θα υπάρχει μονάχα η ομάδα του και πλέον δεν έχει χρόνο ν' ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Έτσι, αν και ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας που θα αποτελείται από Άγγλους, στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα της προσεχούς Κυριακής απέναντι σε μια μικρή κόσμου, στο «Ολντ Τράφορντ», δεν θα είναι αυτό το πρώτο του ματς στο γήπεδο που θα εμφανίζεται από τη νέα σεζόν.

Αντ' αυτού, τη θέση του στο παιχνίδι για την Soccer Aid θα βρεθεί ο Σαμ Άλαρνταϊς και ο «special one» θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο φιλικό προς τιμήν της προσφοράς του Γουέιν Ρούνεϊ στους «κόκκινους διαβόλους», την 3η Αυγούστου, κόντρα στην Έβερτον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα