Συζητάει με Μονκ η Λίντς

Gazzetta team
Συζητάει με Μονκ η Λίντς

bet365

Ο Στιβ Έβανς έγινε ο 7ος προπονητής που απομακρύνεται από τον πάγκο της Λιντς την τελευταία 3ετία και ο Γκάρι Μονκ φαίνεται πως αποτελεί τον εκλεκτό του εκκεντρικού προέδρου, Μάσιμο Τσελίνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «παγωνιών».

Σε συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό της Σουόνσι, Γκάρι Μονκ, βρίσκεται η Λιντς, όπως μετέδωσε την Τετάρτη (1/6) το Sky Sports.

Ο Στιβ Έβανς αποτελεί παρελθόν από το Έλαντ Ρόουντ και ο πρόεδρος Μάσιμο Τσελίνο επιθυμεί να τον αντικαταστήσει με τον 37χρονο Ουαλό, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο από την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι, έπειτα από 19 μήνες στους «Κύκνους», έχοντας ωστόσο αποσπάσει άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τη δουλειά του.

Υπό τις οδηγίες του η Σουόνσι κατέλαβε την 8η θέση στην Premier League τη σεζόν 2014-15 σημειώνοντας μάλιστα νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, ωστόσο τα 11 ματς χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έφεραν την απομάκρυνση του.

Ο Μονκ παραμένει έκτοτε χωρίς ομάδα και ο Τσελίνο φαίνεται πως έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του, προσπαθώντας να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιντς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα