Η Χαλ στην Premier League (vids)

Gazzetta team
Η Χαλ στην Premier League (vids)

bet365

H γκολάρα του Ντιαμέ ήταν αρκετή για τη Χαλ, ώστε να επικρατήσει 1-0 στον τελικό της Σέφιλντ και να επιστρέψει άμεσα στην Premier League!

Η Χαλ ξέρει από... τελικούς, ο γίγαντας του Γιορκσαϊρ δεν... ξύπνησε ποτέ και η πρώτη θα ακολουθήσει τις Μπέρνλι, Μίντλεσμπρο στην Premier League! Στο ματς των... 200 εκατ. λιρών, το μεγαλύτερο ποσό που διακυβεύτηκε σε τελικό, οι Τίγρεις είχαν την εμπειρία και με γκολάρα του Ντιαμέ πανηγύρισαν τη δεύτερη τους άνοδο στην Premier την τελευταία τριετία. Παράλληλα, η Χαλ έγινε η 20ομάδα που επανέρχεται στα σαλόνια ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό. Η Χαλ ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο στο ματς έπειτα από ένα κακό 20λεπτο. Οι Τίγρεις κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα, ενώ στην πρώτη καλή φάση ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Λι. Η Σέφιλντ είχε κενά, η Χαλ τα εκμεταλλεύθηκε, αλλά σε δυο φάσεις στάθηκε άτυχη. Στη σουτάρα του Ερνάντες ο Γουέστγουντ έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ το σουτ του Ντιάμε βρήκε το δοκάρι! Η Γουένσντεϊ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, αλλά δεν είχε την ουσία για να φτάσει στο γκολ! Ο Ντιάμε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γουέστγουντ, αλλά στο 72' με σουτάρα πέτυχε το 10ο φετινό του γκολ και ένα από τα... καλύτερα της καριέρας του. Η Σέφιλντ προσπάθησε να απαντήσει, δίχως όμως αποτέλεσμα...


Mohamed Diame 1-0 Goal HD - Hull City 1-0... από fantasticfootball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα