Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

bet365

Αυτό έλειπε και ήρθε το πρωί της Παρασκευής! Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο νέος κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 3+1 χρόνια!

Ο Πορτογάλος προπονητής, όπως αναμενόταν από το απόγευμα της Πέμπτης, έγινε ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», με το συμβόλαιο που υπέγραψε να έχει τελικά τετραετή διάρκεια (3+1).

«Είναι ο καλύτερος προπονητής αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο. Έχει κατακτήσει τίτλους και έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη και φυσικά ξέρει πολύ καλά την Πρέμιερ Λιγκ.

Τον καλωσορίζω στη Γιουνάιτεντ και τα όσα έχει καταφέρει ως προπονητής, μακάρι να βοηθήσουν την ομάδα μας να πάει μπροστά» ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου με εκτελεστικά καθήκοντα, Εντ Γούντγουορντ.

Από την πλευρά του, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε να πει λίγο μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον σύλλογο του Μάντσεστερ: «Είναι τεράστια τιμή για εμένα να είμαι ο νέος προπονητής της Γιουνάιτνετ. Είναι μια ομάδα που έχω παρακολουθήσει και που θαυμάζω. Υπάρχει ένα μυστήριο κι ένας ρομαντισμός σε αυτό τον σύλλογο, που δεν υπάρχει σε κανέναν άλλον. Πάντοτε αισθανόμουν κάτι ιδιαίτερο για το Ολντ Τράφορντ. Έχω αρκετές και καλές εμπειρίες από το γήπεδο. Ανυπομονώ για τη δουλειά και τη στήριξη των εκπληκτικών οπαδών της ομάδας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα