Επίσημα στην Άρσεναλ ο Τσάκα

Επίσημα στην Άρσεναλ ο Τσάκα

Επίσημα στην Άρσεναλ ο Τσάκα

bet365

Ήταν το μοναδικό που απέμενε και συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης... Ο Γκρανίτ Τσάκα είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Άρσεναλ για τα επόμενα χρόνια, με τη διάρκεια του συμβολαίου να παραμένει αδιευκρίνιστη...

Ο 23χρονος Ελβετός μέσος, είχε βρεθεί εδώ και μερικές μέρες στο Λονδίνο, είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, είχε φωτογραφηθεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας και η επίσημη ανακοίνωση ήρθε εν τέλει σήμερα, Τετάρτη.

Η Άρσεναλ δεν διευκρίνισε ούτε το ποσό (που φέρεται να φτάνει στα 40 εκατ.ευρώ) ούτε τη διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποχώρησε από τη Γκλάντμπαχ.

«Είναι ενθουσιώδης νεαρός ποδοσφαιριστής με εμπειρίες από το Τσάμπιονς Λιγκ και τη Bundesliga. Τον παρακολουθήσαμε αρκετό καιρό και είναι παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα στο ήδη πολύ καλό ρόστερ μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο Euro 2016» ήταν η δήλωση του Αρσέν Βενγκέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα