Τα συμφώνησαν και ανακοινώνεται ο Μουρίνιο

Τα συμφώνησαν και ανακοινώνεται ο Μουρίνιο

Τα συμφώνησαν και ανακοινώνεται ο Μουρίνιο

bet365

Ακόμα και μέρα στην ημέρα είναι πιθανό να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του Ζοσέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού όλα βαίνουν καλώς και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στους όρους του συμβολαίου που θα υπογράψουν!

Από το απόγευμα της Δευτέρας είχε ξεκινήσει το ραντεβού ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Πορτογάλου κόουτς, Ζόρζε Μέντες και τους διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη χρυσή τομή να βρίσκεται ... σχεδόν τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «SkySports», ο «special one» πλέον βρίσκεται... μισό βήμα μακριά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων διαβόλων» έχοντας συμφωνήσει σε όλους τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου που του έχει προσφερθεί.

Αυτό, αφορά στη διάρκεια της συμφωνίας, τον μισθό του, αλλά και το ποσό που θα λάβει ως αποζημίωση σε περίπτωση που δεν πετύχει το εγχείρημα και χρειαστεί οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Οι λεπτομέρειες που απομένουν αφορούν στις χορηγικές συμφωνίες των εμπλεκομένων, όμως η κυριότερη που έχει να κάνει με την Adidas, ήταν το πιο εύκολο να διευθετηθεί καθώς τόσο ο σύλλογος του Μάντσεστερ όσο και ο Μουρίνιο έχουν συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα