Έγινε... αγχώδης ο Γκιγκς

Έγινε... αγχώδης ο Γκιγκς

Έγινε... αγχώδης ο Γκιγκς

bet365

Όσο άγχος, ένταση και στρες δεν είχε όταν ακόμα αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής, έχει αποκτήσει στη θητεία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράιαν Γκιγκς.

Ο Ουαλός θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» που έχει υπηρετήσει τον αγαπημένο του σύλλογο και από το πόστο του υπηρεσιακού κόουτς, τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Λουίς Φαν Χάαλ, όμως ενδέχεται το φετινό καλοκαίρι να είναι τέτοιο που θα τον κάνει να σκεφτεί κάποια αλλαγή, με την πιθανή πρόσληψη του Μουρίνιο.

Ο ίδιος, παραδέχθηκε ότι έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του και οι ιδέες του όσα χρόνια παρακολουθεί από την ... απ' έξω τη Γιουνάιτεντ και το ποδόσφαιρο.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Λιονέλ Μέσσι ανοίξει το σκορ στο ματς!

«Είναι αγχωτικό... Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι προπονητής... Όταν είσαι ποδοσφαιριστής μπαίνεις στο γήπεδο και προσπαθείς ν' αδειάσεις το μυαλό σου για να παίξεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό δεν γίνεται στον πάγκο...» είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την έντασή του και κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου, όταν πάλι δεν μπορούσε να καθίσει στον πάγκο και κατέβαινε στην πλάγια γραμμή για να δώσει οδηγίες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα