«Φέρτε μας την Ευρώπη» (vid)

«Φέρτε μας την Ευρώπη» (vid)

«Φέρτε μας την Ευρώπη» (vid)

bet365

Η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με αυτό τον τρόπο εξασφάλισε την έξοδό της στα προκριματικά του Europa League!

Από το μεσημέρι η Γουέστ Χαμ είχε δείξει πως στήριζε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήθελε να την δει να σηκώνει το Κύπελλο. Αυτό ήταν λογικό, μιας και τα «σφυριά» μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να βγουν στην Ευρώπη.

Η Γιουνάιτεντ τελικά κατάφερε να πάρει το Κύπελλο στην παράταση και έτσι έστειλε την ομάδα του Λονδίνου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Με τη λήξη του τελικού στο Wembley, η Γουέστ Χαμ ανέβασε στο facebook ένα βίντεο με το σχετικό σχόλιο...

Αυτό ήταν το «Bring on Europe», που στα ελληνικά σημαίνει «Φέρτε μας την Ευρώπη», θέλοντας με αυτό τον τρόπο αλλά και το «#wearegoingabroad» που έγραφε το βίντεο που ανέβηκε να πανηγυρίσει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Η Γουέστ Χαμ, μπαίνει στη μάχη του Europa League από τον τρίτο προκριματικό γύρο στα τέλη Ιουλίου με στόχο φέτος να καταφέρει ότι δεν έκανε πέρσι και να φτάσει μέχρι τους ομίλους της διοργάνωσης!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα