Στα άκρα Ντεπάι – Γιουνάιτεντ

Στα άκρα Ντεπάι – Γιουνάιτεντ

Στα άκρα Ντεπάι – Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν θα βρίσκεται καν στο «Γουέμπλεϊ», το απόγευμα, για τον τελικό του Κυπέλλου, αφού δεν θέλησε να ταξιδέψει στο Λονδίνο όταν έμαθε πως έμεινε εκτός αποστολής...

Ο Ολλανδός επιθετικός, που σίγουρα δεν του ήρθαν τα πράγματα όπως θα ήθελε και όπως τα είχε σκεφτεί όταν πέρυσι πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενδεχομένως και να ... έκανε βήμα προς την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ, στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής τον ενημέρωσε ότι δεν τον υπολογίζει και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά θα μπορούσε να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους για να βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ».

Παρ' όλα αυτά, αντέδρασε και οργισμένος αρνήθηκε να πάει στο Λονδίνο, επιλέγοντας να μη συμμετέχει με κανέναν τρόπο στον αποψινό τελικό Κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας, σε μια εξέλιξη που πλέον διαταράσσει ίσως και καθοριστικά τη σχέση του με την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα