Η Λέστερ γιορτάζει και αποθεώνεται (vid,pics)

Gazzetta team
Η Λέστερ γιορτάζει και αποθεώνεται (vid,pics)

bet365

H Λέστερ στο... magic bus και όλη η πόλη πανηγυρίζει μαζί με παίκτες και Ρανιέρι τον τεράστιο άθλο! Περισσότεροι από 240.00 οπαδοί στο πάρτι!

Η Λέστερ γιορτάζει! Οι Αλεπούδες έκαναν το θαύμα, μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βισάι ανέβηκαν στο magic bus και αποθεώθηκαν! Το πούλμαν βαμμένο στα χρώματα της ομάδας έκανε τη... γύρα του Πρωταθλητή και χιλιάδες οπαδοί γιόρτασαν την ιστορικότερη επιτυχία του συλλόγου! Με τον Ρανιέρι, τον Μαχρέζ, τον Βάρντι, τον Καντέ και τ΄ άλλα παιδιά η Λέστερ γιορτάζει το πρώτο πρωτάθλημα στα 132 χρόνια ιστορίας της. Στους δρόμους της πόλης βρίσκονται περισσότεροι από 100.000 φίλοι της για να πανηγυρίσουν μια ιστορική επιτυχία. Η περιήγηση με το πούλμαν άρχισε στις 20.00(ώρα Ελλάδας) από την πλατεία Jubilee για να φτάσει στο κεντρικό σημείο της πόλης, στο Victoria Park, εκεί όπου θα κορυφωθεί η φιέστα! Αλλωστε, στο σημείο εκείνο έχουν τοποθετηθεί 700 χημικές τουαλέτες, αφού η προσέλευση του κόσμου είναι τεράστια.

«Ολη η πόλη είναι εδώ γι αυτό το μοναδικό επίτευγμα. Σας ευχαριστούμε πολύ» σχολίασε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος αποθεώθηκε όσο κανείς άλλος από τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας. Το πάρτι συνεχίστηκε στο Victoria Park και οι εκτιμήσεις μιλούν για παρουσία 240.000 φιλάθλων της ομάδας!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα