Δήμαρχος Μάντσεστερ: «Εξοργιστικό, φιάσκο»!

Δήμαρχος Μάντσεστερ: «Εξοργιστικό, φιάσκο»!

Δήμαρχος Μάντσεστερ: «Εξοργιστικό, φιάσκο»!

bet365

Την άμεση διερεύνηση του περιστατικού, το οποίο οδήγησε την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπόρνμουθ στην αναβολή, ζήτησε ο Δήμαρχος του Μάντσεστερ, που δήλωσε εξοργισμένος με το ερασιτεχνικό λάθος που σημειώθηκε...

Το Κυριακάτικο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» για την 38η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ αναβλήθηκε και προγραμματίστηκε ξανά για το βράδυ της Τρίτης (22:00 ώρα Ελλάδας).

Περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στις τουαλέτες και αμέσως διετάχθη η εκκένωση του γηπέδου και η αναβολή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Όπως αποδείχθηκε, το ύποπτο αντικείμενο ήταν ένα ψεύτικος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε ξεχαστεί εκεί έπειτα από άσκηση ετοιμότητας που είχε πραγματοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

«Είναι εξοργιστικό και αποτελεί φιάσκο! Θα μάθουμε γιατί συνέβη, πως συνέβη και ποιος ευθύνεται γι' αυτό. Κόσμος είχε έρθει από μακριά για να δει το παιχνίδι, ισχυρή αστυνομική δύναμη σπατάλησε χρόνο για το τίποτα, δίχως λόγο οι πολίτες πίστεψαν ότι κινδύνευε η σωματική τους ακεραιότητα και ενεργοποιήθηκαν δίχως ουσία οι πυροτεχνουργοί.

Ακόμα κι αν όλα κύλησαν ομαλά, πάντοτε περιέχει ρίσκο η εκκένωση ενός γηπέδου για έναν τέτοιο λόγο, ειδικά όταν έχουν βρεθεί τόσες χιλιάδες οπαδοί στις εξέδρες και μπορεί να έχουν πανικοβληθεί. Είναι απαράδεκτο!» ήταν τα λόγια του Τόνι Λόιντ, που είναι και ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Μάντσεστερ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα