Αποθέωση για Ρανιέρι και Τέρι στο Stamford Bridge (pics & vids)

Αποθέωση για Ρανιέρι και Τέρι στο Stamford Bridge (pics & vids)

Gazzetta team
Αποθέωση για Ρανιέρι και Τέρι στο Stamford Bridge (pics & vids)

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε στο Stamford Bridge ως πρωταθλητής, με την Τσέλσι και το κοινό των «Μπλε» να αναγνωρίζουν την επιτυχία του με το γνωστό «pasillo», την ίδια ώρα που την αποθέωση γνώρισε και ο Τζον Τέρι, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα παραμονής στο Λονδίνο.

Τσέλσι και Λέστερ έμειναν στο 1-1 στα πλαίσια της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Premier League, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να επιστρέφει ως πρωταθλητής στο Stamford Bridge, 12 χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «Μπλε» και να γνωρίζει την αποθέωση.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια επιτυχία του Ιταλού τεχνικού, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι έκαναν το γνωστό «pasillo» για χάρη του, καταχειροκροτώντας τον ίδιο και τις «Αλεπούδες» κατά την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Την αποθέωση γνώρισε επίσης και ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, ο οποίος δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί, καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ.

Παρ' όλα αυτά οι φίλοι των «Μπλε», με το θέμα της παραμονής του στην ομάδα να εκκρεμεί, εξέφρασαν για ακόμα μία φορά την επιθυμία τους ο 37χρονος Άγγλος να μείνει για πάντα στην Τσέλσι, γεμίζοντας το Stamford Bridge με συνθήματα, πανό και αφίσες του.

Mετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός της Τσέλσι έκανε το γύρο του θριάμβου στον αγωνιστικό χώρο, με το Stamford Bridge να σηκώνεται στο... πόδι, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, ενώ οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στον αέρα, υπό τους ήχους του καθιερωμένου «Ole».

Στο σύντομο μήνυμά του ο ίδιος ο Τέρι, ανέφερε: «Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τη Λέστερ. Είμαι ενθουσιασμένος που κέρδισαν το πρωτάθλημα, στερώντας τον τίτλο από την Τότεναμ. Θέλω να μείνω μαζί σας για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Θέλω να παραμείνω».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα