Σουόνσι- Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Σουόνσι- Μάντσεστερ Σίτι 1-1

bet365

Η Σίτι πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν (1-1 στη Σουόνσι) και ασχέτως με το τι θα κάνει η Γιουνάιτεντ, εξασφάλισε την παρουσία της στα play off του Champions League.

Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα για φέτος, αυτό ήταν το καλύτερο φινάλε που θα μπορούσε να έχει η θητεία του Μάνουελ Πελεγκρίνι στην Premier League. Ο Χιλιανός κατάφερε να κρατήσει τη Σίτι στην τετράδα και έτσι ο Πεπ Γκουαρδιόλα που θα τον αντικαταστήσει, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την παρουσία της νέας ομάδας του στους ομίλους του Champions League. Τούτο επιτεύχθηκε με την ισοπαλία (1-1) που πήραν οι Πολίτες στην έδρα της Σουόνσι και ακόμα και εάν η Γιουνάιτεντ νικήσει στο ματς που αναβλήθηκε τη Μπόρνμουθ, η Σίτι υπερισχύει στην ισοβαθμία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν άμεσα. Στο 5’ ο Αγουέρο έκανε το σουτ, ο Νόρντφελντ απέκρουσε, μα στην επαναφορά σκόραρε ο Ιεάντσο. Ηταν το όγδοο γκολ του νεαρού Νιγηριανού που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε συνολικά στη σεζόν 12 σουτ εντός εστίας. Ο πιτσιρικάς ωστόσο, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στη συνέχεια να κλειδώσει τη νίκη και ήρθαν οι μπελάδες για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Αγιού εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Φερνάντο και κατέληξε στα δίχτυα του Χαρτ. Στην επανάληψη το παιχνίδι έχασε σε ρυθμό και πήγε έτσι μέχρι το τέλος του. Το σκορ βέβαια ήταν επικίνδυνο για τη Σίτι που έστω κι έτσι μπορεί να προσφέρει στον Γκουαρδιόλα το ίδιο ακριβώς ξεκίνημα που είχε και με τη Μπαρτσελόνα. Όταν την είχε αναλάβει, είχε παίξει επίσης στα προκριματικά του θεσμού. Οιωνός;

* Για να πάρει η Γιουνάιτεντ την 4η θέση, θα πρέπει να νικήσει με 19-0 τη Μπόρνμουθ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα