Τέλος από την Έβερτον ο Μαρτίνεθ

Τέλος από την Έβερτον ο Μαρτίνεθ

Τέλος από την Έβερτον ο Μαρτίνεθ

bet365

Μόλις μια μέρα μετά την «τριάρα» από τη Σάντερλαντ, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συμφώνησε στην αποζημίωση και απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον.

Τα «ζαχαρωτά» υπέστησαν ήττα με σκορ 3-0 από τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός», το βράδυ της Τετάρτης και η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που επιβεβαίωσε αυτό το οποίο λέγεται και «φωνάζει» και δεν αλλάζει, εδώ και καιρό.

Ότι δηλαδή, η Έβερτον χρειάζεται ένα σοκ και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν γίνεται να συνεχίσει στην άκρη του πάγκου.

Οι δύο πλευρές, πέτυχαν την άμεση λύση της συνεργασίας τους, με τη διοίκηση της Έβερτον να φροντίζει ώστε να επιτευχθεί «deal» στο ποσό της αποζημίωσης.

Ο Μαρτίνεθ ανέλαβε τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ το 2013 στη θέση του Ντέιβιντ Μόγιες που θα συνέχιζε, τότε, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την πρώτη του σεζόν στο «Γκούντισον Παρκ» οδήγησε την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, τίποτα δεν ήταν πλέον όπως εκείνη η πρώτη του χρονιά στο «τιμόνι».

Ο κόσμος δεν ήθελε άλλο να τον βλέπει στον πάγκο και να βλέπει στο γήπεδο μια ομάδα δίχως πλάνο, με τους ανθρώπους της Έβερτον να το κατανοούν και να τον απομακρύνουν πριν από το τελευταίο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στα τελευταία 10 ματς, τα «ζαχαρωτά» είχαν μόλις μια νίκη...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα