«Κοντά σε συμφωνία Αλ Χασάουι-Μαρινάκης για Νότιγχαμ Φόρεστ»

«Κοντά σε συμφωνία Αλ Χασάουι-Μαρινάκης για Νότιγχαμ Φόρεστ»

Gazzetta team
«Κοντά σε συμφωνία Αλ Χασάουι-Μαρινάκης για Νότιγχαμ Φόρεστ»

bet365

Δημοσίευμα από το Νησί θέλει τον νυν ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι κοντά σε συμφωνία με το Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η «Notigham Post» υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να μπει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μιας και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αλ Χασάουι.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει μια σημαντική χορηγία, η οποία ίσως αλλάξει το όνομα του γηπέδου.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

«Ο Αλ Χασάουι φέρεται να βρίσκεται πλέον κοντά στη συμφωνία με τον Μαρινάκη, η οποία θα σημάνει μία πολύ σημαντική επένδυση στον σύλλογο της Φόρεστ από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, με τον Αλ Χασάουι να παραμένει όμως στη θέση του προέδρου.

Τα εναπομείναντα βήματα για να ολοκληρωθεί το deal αφορούν την έγκριση της συμφωνίας από τη Football League, μίας συμφωνίας η οποία θα περιλαμβάνει χορηγία από τον Έλληνα εφοπλιστή και πιθανή μετονομασία του γηπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ, του Σίτι Γκράουντ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα