Γουέστ Χαμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 3-2

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 3-2

bet365

Στην τελευταία της βραδιά στο Upton Park η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση κι έριξε στο καναβάτσο τη Γιουνάιτεντ (3-2). «Λίγη» η ομάδα του Φαν Χάαλ που έχασε τις ελπίδες για σεντόνι.

Ιδανικός τρόπος να πεις αντίο σε ένα θρυλικό γήπεδο... Η Γουέστ Χαμ αποχαιρέτισε το Upton Park με μια εξαιρετική εμφάνιση, έκανε άνω - κάτω τη Γιουνάιτεντ και με το 3-2 βρίσκεται μια ανάσα από την έξοδό της στο Europa League. Τα Σφυριά είπαν αντίο με 601 βαθμούς κερδισμένους σε 384 ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ σκόραραν σε 12ο διαδοχικό ματς, ρεκόρ στη διοργάνωση. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ ήταν... αλλού, στο κρισιμότερο ραντεβού της σεζόν φάνηκε ασυνεπής και μόνο ο Μαρσιάλ προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση. Η ομάδα του Φαν Χάαλ έχασε τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στην τετράδα και πλέον περιμένει το... θαύμα στην Ουαλία για να κουνήσει σεντόνι, αφού παρέμεινε στο -2 από τη Σίτι.

Το ξεκίνημα ήταν... εφιαλτικό για τη Γιουνάιτεντ, η οποία παραδόθηκε με το καλημέρα στις ορέξεις των Λονδρέζων. Ο Λαντσίνι με ψαλιδάκι έστειλε το μήνυμα, το οποίος όμως δεν... διαβάστηκε ποτέ από τους φιλοξενούμενους. Τεράστιες αποστάσεις στις γραμμές, αδυναμία να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και στο 10' ο Σακό με ιδανικό πλασέ (ασίστ του Λαντσίνι ) πέτυχε το 1-0! Το γκολ δεν... ξύπνησε τους παίκτες του Φαν Χάαλ, με τους Λονδρέζους να είναι ορεξάτοι και να εκμεταλλεύονται τις αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου. Σε μια από αυτές τις φάσεις, ο Μπλιντ ήταν... αλλού, ο Κάρολ βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Ντε Χέα έσωσε την κατάσταση. Οι Λονδρέζοι είχαν τρεις καλές προσπάθειες με τους Λαντσίνι, Αντόνιο, Σακό, ενώ η Γιουνάιτεντ έμεινε με τις... φωνές στο πέσιμο του Μαρσιάλ. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε σουτ εντός στόχου!

Ο Κάρικ μπήκε στο ματς για να αλλάξει την εικόνα και η Γιουνάιτεντ είχε ιδανικό ξεκίνημα. Στο 51' από βολέ του Ντε Χέα, ο Ράσφορντ έκοψε ιδανικά για τον Μάτα, ο Ισπανός έκανε την 40η του ασίστ στην Premier League και ο Μαρσιάλ ισοφάρισε 1-1! Η Γουέστ Χαμ απάντησε με δυο καλές ευκαιρίες του Παγιέ και του Σακό, όμως το τρίτο γκολ στο ματς ήρθε από τη Μάντσεστερ. Ο Ράσφορντ έδωσε στον Μαρσιάλ και ο Γάλλος με εξαιρετικό πλασέ στην κλειστή γωνία του Ράντολφ πέτυχε το 17ο φετινό του γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Ωστόσο, η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν... τραγική. Βαλέντσια, Μπλιντ και Ρόχο παραδόθηκαν στο ταλέντο του Παγιέ και σε ένα τετράλεπτο ήρθαν τα πάνω - κάτω. Από ασίστ του Γάλλου στο 76' ο Αντόνιο πέτυχε το 2-2 και στο 80', πάλι ο Παγιέ έκανε το γέμισμα και ο Ριντ διαμόρφωσε το 3-2.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα