Ο Ρανιέρι και η ιδέα που έφερε τον τίτλο!

Gazzetta team
Ο Ρανιέρι και η ιδέα που έφερε τον τίτλο!

bet365

Τα γκολ του Βάρντι, το μυαλό του Μαχρέζ, οι αντοχές του Καντέ, αλλά και οι μεγάλες ιδέες του Ρανιέρι βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου. Οι διακοπές που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο πρώτος σκόρερ των Αλεπούδων.

Μια... μεγάλη ιδέα που βοήθησε στο ποδοσφαιρικό θαύμα της Λέστερ. Οι Αλεπούδες ηττήθηκαν 2-1 του Αγίου Βαλεντίνου από την Αρσεναλ και ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε μια τολμηρή κίνηση έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να χαλαρώσουν. Η ομάδα είχε μείνει εκτός κυπέλλου και στο δεκαπενθήμερο που ακολουθούσε δεν υπήρχαν αγωνιστικές δραστηριότητες. Η ήττα από τους Κανονιέρηδες είχε επηρεάσει τους Μπλε και ο Ιταλός τεχνικός με το... επταήμερο ρεπό θέλησε να τους αποφορτίσει «Μερικοί από εμάς πήγαν στο Ντουμπάι, σαν ομάδα... Ηταν μια μεγάλη ιδέα που μας βοήθησε να φορτίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε δριμύτεροι. Μπορεί να ήμουν στην παραλία, αλλά στη συνέχεια γυμνάστηκα στο ξενοδοχείο. Δούλεψε τέλεια όλη την εβδομάδα. Χαλαρώσαμε και μπήκαμε πιο δυνατά στις προπονήσεις...» εξομολογείται ο Βάρντι, που θέλησε να δείξει πως ο Ρανιέρι ήξερε όσο κανείς άλλος πως να διαχειριστεί την ομάδα!

Τα «σφυριά» λένε αντίο στο «Μπολέιν Γκράουντ» απόψε, κόντρα σε έναν αντίπαλο που «καίγεται»! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα