Κέιν: «Παλεύαμε κόντρα στην πίεση...»

Κέιν: «Παλεύαμε κόντρα στην πίεση...»

Κέιν: «Παλεύαμε κόντρα στην πίεση...»

bet365

Ένα σκέλος της αδυναμίας της Τότεναμ να πάρει τ' αποτελέσματα που θα ήθελε στα παιχνίδια με τις Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι είναι η πίεση κόντρα στην οποία καλούνταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ν' ανταποκριθούν, όπως ανέφερε ο Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος στράικερ των «σπιρουνιών», δήλωσε ότι στο χορτάρι η ομάδα του Ποκετίνο έβγαζε πολύ καλή εικόνα, δείγμα της δουλειάς που γινόταν, όμως, τόσο στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», όσο και στο 2-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου γράφτηκε όλη η ιστορία για τη στέψη της Λέστερ, η Τότεναμ δεν άντεχε στην πίεση και αποτύγχανε να καθαρίσει τα παιχνίδια στα οποία έπαιρνε κεφάλι στο σκορ.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη σεζόν και στο φινάλε παλεύαμε με όλες μας τις δυνάμεις, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, γιατί ήταν πολύ δύσκολο υπό την πίεση στην οποία βρισκόμασταν. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι στο γήπεδο βγάζαμε πολύ καλή εικόνα...

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Μπρόντμπι - Νόρτζελαντ, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, όμως στα τελευταία ματς, όπως θα είδε και ο κόσμος, δεν μπορούσαμε να καθαρίσουμε τα ματς. Χάναμε την αυτοσυγκέντρωσή μας όταν παίρναμε το προβάδισμα και αυτό ήταν κακό...» ήταν τα λόγια του Χάρι Κέιν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα