Λίβερπουλ - Γουότφορντ 2-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Γουότφορντ 2-0

bet365

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στον τελικό του Europa League, η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Γουότφορντ στο Anfield.

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ πήρε εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο από την Γουότφορντ και με δύο αγώνες να απομένουν για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, διατηρεί ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτήσει το Κύπελλο. Οι Reds, που νίκησαν 2-0 χάρη στα γκολ των Αλεν και Φιρμίνιο θα προσπαθήσουν να κλείσουν θέση για το Champions League της επόμενης σεζόν μέσω του τελικού του Europa League.

Σε ένα ματς που δεν είχε πολλές καθαρές φάσεις, τα σουτ των Οτζο (12') και Μορένο (18') δεν έφεραν κάτι ουσιαστικό στην Λίβερπουλ, ενώ για την Γουότφορντ την πρώτη καλή προσπάθεια είχε ο Ανια (25') και στο 30' οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο να σκοράρουν όμως ο Σκρτελ έκανε επέμβαση σε προσπάθεια του Αμπντί. Στο 35' άνοιξε το σκορ όταν ο Αλεν με σουτ νίκησε τον Γκόμες μετά την κεφαλιά-πάσα του Μπεντέκε, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς τίτλους θέλει η Λίβερπουλ. Σε απόδοση 1.75 στην MyBet να κατακτήσουν το Europa League οι «κόκκινοι».

Στην πρώτη καλή φάση στο δεύτερο μέρος (48') η Λίβερπουλ είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ της όμως ο Κουτίνιο κατάφερε να το χάσει μετά την πάσα στο πέναλτι από τον Μπεντέκε και στο 55' ο Μινιολέ στέρησε από τον Ιγκάλο την ισοφάριση. Στο 76' έκαναν το 2-0 οι γηπεδούχοι με τον Φιρμίνο να κλέβει, να κάνει τα μέτρα και να νικά τον Γκόμες με ένα σουτ που ο Βραζιλιάνος keeper έπρεπε να έχει αποκρούσει (2-0). Στο 77' ο Ιγκάλο είχε κι άλλη ευκαιρία αλλά το σουτ του πήγε στα πλαϊνά δίχτυα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα