Τότεναμ - Σαουθάμπτον 1-2

Gazzetta team
Τότεναμ - Σαουθάμπτον 1-2

bet365

Η κουρασμένη Τότεναμ ηττήθηκε με 2-1 από την Σαουθάμπτον στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν. Φουλάρουν για Ευρώπη οι Άγιοι.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα όνειρα της Τότεναμ για τίτλο γκρεμίστηκαν. Τα σπιρούνια πάρα πολύ δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους στην 3άδα, όμως με έναν βαθμό καθάριζαν μια και καλή. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, όμως, έδειξαν σημάδια κόπωσης και είδαν την Σαουθάμπτον να κάνει την ανατροπή και να φτάνει στη νίκη με 2-1, που την κρατάει στη μάχη της Ευρώπης (πέρασε 6η με παιχνίδι περισσότερο από την Γουέστ Χαμ).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και πλησίασαν στο γκολ στο 5’, όμως ο εκπληκτικός Φόρστερ είπε «όχι» στον Έρικσεν. Στο 11’ ο Τάντιτς παραλίγο να απαντήσει, όμως στο 16’ οι Λονδρέζοι πήραν το προβάδισμα, που δικαιούνταν. Ο Λαμέλα έβγαλε την πάσα, ο Κέιν που ήταν σε θέση οφσάιντ, δεν συμμετείχε στη φάση και ο Σον πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από πλάγια, για να κάνει το 1-0! Ξαφνικά, όμως, οι παίκτες του Ποκετίνο έριξαν ρυθμό. Ο Κέιν απείλησε από μακριά και όπως έχει συμβεί συχνά τελευταία, η Τότεναμ δυσκολεύτηκε πολύ να κάνει φάσεις.

Έτσι, στο 31’ ήρθε η ισοφάριση. Ωραία κίνηση των φιλοξενούμενων, ασίστ του Τάντιτς και ο Ντέιβις από κοντά έκανε το 1-1! Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κέιν πέρασε τον Φόντε, όμως είδε τον Φόρστερ να κάνει ακόμη μία εντυπωσιακή απόκρουση, πριν βγάλει και το σουτ του Έρικσεν! Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, όμως να μην μπορούν να φτάσουν στο γκολ. Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε για την Σαουθάμπτον με τον Λονγκ (54’), πριν ο Ντέιβις κάνει το 1-2 στο 72’ μετά από ωραίο 1-2 με τον Τάντιτς! Τα σπιρούνια πίεσαν και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 5’ των καθυστερήσεων, όταν ο Τσαντλί από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Φόρστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα