Σάντερλαντ - Τσέλσι 3-2

Gazzetta team
Σάντερλαντ - Τσέλσι 3-2

bet365

Πολύ σκληρές για να πεθάνουν οι Μαυρόγατες, έκαναν την ολική ανατροπή, επικράτησαν 3-2 της Τσέλσι και βρέθηκαν μια ανάσα από την παραμονή. «Αυτοκτόνησαν» Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ!

Πόσες ζωές έχουν ακόμα οι Μαύρες Γάτες;
Το έχει κάνει τόσες και τόσες φορές που πλέον είναι ξεκάθαρο ότι παλεύει να επιβεβαιώσει το παρατσούκλι της. Μόνο που έτσι όπως το πάνε οι Μαύρες Γάτες θα εξαντλήσουν κάποια στιγμή και τις επτά ζωές τους. Μέχρι στιγμής όμως έχουν ακόμα περίσσευμα. Η Σάντερλαντ υποδέχτηκε την Τσέλσι που είχε περάσει νικηφόρα από εκεί στις εννέα από τις 11 προηγούμενες φορές και βρέθηκε να κυνηγάει σε δύο περιπτώσεις το σκορ. Ωστόσο, με το «Στάδιο του Φωτός» να βράζει, κατάφερε να φτάσει σε επική ανατροπή και με το υπέρ της 3-2 να αγγίξει την παραμονή.

Οι Μπλε που ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι, προηγήθηκαν με πλασέ του Ντιέγκο Κόστα (15’). Ο Καζρί ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό ξερό βολέ που είναι από τα highlight της σεζόν, αλλά στις καθυστερήσεις πριν το ημίχρονο ο Μάτις με πλασέ κάτω από τα πόδια του Μανόνε έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι που καίγονταν, δεν το παράτησαν. Από το ημικύκλιο ο Μπορίνι και με τον Κουρτουά να μην πιάνει σωστά τη μπάλα έφερε το ματς στα ίσα, ώσπου ο Ντεφόε (70’) έβαλε φωτιά στο γήπεδο και έστειλε τη Σάντερλαντ εκτός επικίνδυνης ζώνης στο +1 από την 18η Νιούκαστλ.

Δυστυχώς, στο 95’ αποβλήθηκε σωστά για αντιαθλητικό παιχνίδι ο Τζον Τέρι. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι δεν θα ξαναπαίξει στην Premier League και είναι άσχημος ο τρόπος να αποχαιρετά την Αγγλία μετά από τόσα χρόνια…

Sunderland v Chelsea - Premier League

Σοκ... υποβιβασμού!
Αυτοκτονία... Η Νιούκαστλ άφησε στο Σεντ Τζέιμς Παρκ τις εμφανίσεις γεμάτες πάθος, παρουσιάστηκε ασυνεπής στο κρισιμότερο ραντεβού της σεζόν και πλέον... ετοιμάζει βαλίτσες υποβιβασμού. Ισόπαλη χωρίς τέρματα στο Βίλα Παρκ κόντρα στην Αστον Βίλα των... 12 διαδοχικών ηττών και πλέον η ομάδα του Μπενίτεθ βρίσκεται στο -1 από τη Σάντερλαντ, ενώ έχει και ματς περισσότερο από τις Μαυρόγατες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν, αλλά η πίεση και το άγχος ήταν ανασταλτικοί παράγοντες για το γκολ της λύτρωσης... Ο Τάουνσεντ έδειχνε μόνος και δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Ο Μπενίτεθ έριξε στην επανάληψη στο ματς τον Μίτροβιτς, η Νιούκαστλ πήρε τα πάνω της, αλλά ο Σέρβος φορ δεν κατάφερε στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν να σκοράρει. Η πίεση επηρέασε αισθητά τις Καρακάξες που δεν μπόρεσαν ποτέ να πάρουν ένα μεγάλο τρίποντο. Τελευταία αγωνιστική η Νιούκαστλ υποδέχεται την Τότεναμ, ωστόσο μεσοδβόμαδα μπορεί να έχουν κριθεί τα πάντα, αφού η Σάντερλαντ φιλοξενεί την Εβερτον.

«Χ»αλαρή, αδιάφορη ισοπαλία
Το Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρομ ήταν από τα πλέον αδιάφορα βαθμολογικά μας της αγωνιστικής. Αμφότερες σωμένες έπαιξαν πιο χαλαρά και ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Αρτούρ Μπόρουτς ήταν εκείνος που έκανε λάθος και επέτρεψε στον Ροντόν να γράψει το 0-1 (16’), αλλά στη συνέχεια απέκρουσε πέναλτι. Η Μπρομ ήταν καλύτερη, είχε και δοκάρι, αλλά μπαίνοντας αλλαγή στο παιχνίδι, ο Ρίτσι οδήγησε στη μοιρασιά (82’).

Πικρό αντίο και... μπελάδες!
Η Σουόνσι έκανε πάρτι στο Λονδίνο, διέλυσε 4-1 τη Γουέστ Χαμ! Τα Σφυριά είπαν... πικρό αντίο στο «Μπόιλεν Γκράουντ», έχασαν οριστικά κάθε ελπίδα για τετράδα, ενώ πρέπει να κερδίσουν τη Γιουνάιτεντ την Τρίτη για να μπουν στην πεντάδα! Ιδανικό ξεκίνημα για τους Ουαλούς, που άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον Ρούτλετζ. Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να απαντήσει με τον Αντόνιο, αλλά στο 31' ο Αγιού ήρθε να παγώσει ξανά το γήπεδο πετυχαίνοντας το 2-0. Ωραίος συνδυασμός του Μπάροου με τον Κι και στο 51' οι Κύκνοι πέτυχαν το 3-0. Το αυτογκόλ δεν Κίνγκσλεϊ δεν ήταν αρκετό για τους Λονδρέζους, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκομίς διαμόρφωσε το 4-1

Ανατροπή με Γκέιλ!
Ανατροπή και νίκη για την Κρίσταλ Πάλας, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Στόουκ! Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να καλύψουν τα κενά στα μετόπισθεν και ο στόχος της δεκάδας μόνο... σίγουρος δεν είναι πλέον. Στο 26΄ και κόντρα στη ροή του ματς ο Ανταμ άνοιξε το σκορ! Ωστόσο, το σκηνικό της επανάληψης ήταν εντελώς διαφορετικό. Η Πάλας μπήκε δυνατά και με τον Γκέιλ σε εξαιρετική κατάσταση έφερε το ματς τούμπα. Στο 47' πέτυχε το 1-1 και στο 68' διαμόρφωσε το 2-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα