Ρανιέρι: «Δεν πίστευα στα παραμύθια, αλλά...»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Δεν πίστευα στα παραμύθια, αλλά...»
Ο Ρανιέρι... τρέλανε τον Πλανήτη και τόνισε πως την επόμενη σεζόν ο στόχος είναι να τερματίσει η ομάδα πάνω από τη δεκάδα. Τι λέει για το θαύμα και τη... Καταντζάρο!

O Ρανιέρι δεν πίστευε στα παραμύθια, αλλά δεν έχασε ποτέ την ελπίδα του. Οταν ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς της Τσέλσι με την Τότεναμ, ο Ιταλός σήκωσε το τηλέφωνο κι ευχαρίστησε... χιλιάδες φορές τον Χίντινκ «Είναι κάτι απερίγραπτο. Ο κόσμος έχει γυρίσει προς το Λέστερ, μας παρακολουθούν όλοι. Έχω λάβει κλήσεις απ' όλο τον κόσμο. Η Λέστερ ήταν η Σταχτοπούτα που έμελλε να κερδίσει το πλουσιότερο πρωτάθλημα στον κόσμο, όλοι την αγαπούν. Ποτέ δεν πίστευα στα παραμύθια, αλλά ποτέ δεν έχασα την ελπίδα» τόνισε ο Ρανιέρι και πρόσθεσε: «Ήμουν σίγουρος για τον τίτλο μόνο στο τελικό σφύριγμα, ήμουν σίγουρος ότι η Τσέλσι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό, και μετά το παιχνίδι κάλεσα τον Χίντινκ και τον ευχαρίστησα χιλιάδες φορές. Η Λέστερ που κέρδισε την Premier είναι σαν να τα κατάφερνε η Καταντζάρο ή να το έκανε σήμερα η Σασουόλο. Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη, αλλά θα βάλουμε στόχο να τερματίσουμε πάνω από τη δεκάδα...»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.