Και η Λέστερ για Μανωλά!

Και η Λέστερ για Μανωλά!

bet365

Στην λίστα - και - των πρωταθλητών Αγγλίας, φέρεται να είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται... Ο λόγος για τον Κώστα Μανωλά, που έχει «παίξει» στις μεταγραφικές λίστες των κορυφαίων ομάδων, ειδικά της Πρέμιερ Λιγκ. Τελευταία, η πρωταθλήτρια Λέστερ, με την παρουσία του Ρανιέρι να είναι κάτι που μπορεί να έχει παίξει τον ρόλο του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ο Ιταλός, που τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική Ελλάδος, τον θέλει στην Αγγλία και τον έχει στην κορυφή της λίστας του για την άμυνα. Όπως έχει δηλώσει, άλλωστε «θέλω παίκτες με δίψα για επιτυχία, όχι χορτασμένους αστέρες».

Τεντωμένα νεύρα και η αδρεναλίνη στα… κόκκινα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα