Μετά το τέλος του πρωταθλήματος η γιορτή στο Λέστερ
Οι «αλεπούδες» θα βγουν... βόλτα στην πόλη, τη Δευτέρα, 16 του μηνός, μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο τίτλος είναι εξασφαλισμένος και μαθηματικά, όμως, απομένουν δύο ματς, το πρώτο εκ των οποίων είναι εντός έδρας κόντρα στην Έβερτον, σ' ένα παιχνίδι – φιέστα.
Η παρέλαση στους δρόμους του Λέστερ με το ειδικά διαμορφωμένο πούλμαν, όπως έγινε και το 2014 σε ... πολύ μικρότερο βαθμό και ενθουσιασμό για την άνοδο στην Πρέμιερ, προγραμματίστηκε και πλέον οι οπαδοί κάνουν... υπομονή για νέες μαγικές στιγμές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.