Σαουθάμπτον - Μαν. Σίτι 4-2

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Μαν. Σίτι 4-2

bet365

Η Σαουθάμπτον έκανε ό,τι ήθελε τη Σίτι, επικράτησε 4-2 και στέλνει με τη χειρότερη ψυχολογία τους Πολίτες στη Μαδρίτη για το ραντεβού της χρονιάς με τη Ρεάλ! Σε μπελάδες η Μάντσεστερ για την τετράδα.

Η Σίτι είχε το μυαλό στη Μαδρίτη και το πλήρωσε με το... χειρότερο τρόπο, διασύρθηκε στο Σεντ Μέρις με 4-2 από τη Σαουθάμπτον, βάζοντας παράλληλα... φωτιά στη μάχη της τετράδας. Στο +4 από τη Γιουνάιτεντ, αλλά και με ένα ματς περισσότερο. Αντίθετα, οι Αγιοι πλησίασαν στους τρεις από την πεντάδα!

Ενα τρελό α' μέρος στο Σεντ Μέρις, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο ματς, να πιέζουν τη Σίτι και να εκμεταλλεύονται τα αμυντικά της κενά! Στο 25' η άμυνα των φιλοξενούμενων πιάστηκε... αδιάβαστη στην έμπνευση του Τάντιτς και ο Λονγκ άνοιξε το σκορ! Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και τρία λεπτά αργότερα ήρθε ακόμα ένα... σοκ! Ο Τάντιτς ήταν εξαιρετικός, έδωσε την ιδανική στιγμή στον Μανέ, ο οποίος πέτυχε το 2-0! Η Σαουθάμπτον πίεσε, είχε στιγμές, αλλά ο Χαρτ έκανε τα πάντα να κρατήσει στο παιχνίδι την ομάδα του. Μάλιστα, στο 44' η Σίτι μείωσε σε 2-1, με τον Ιεανάτσο να παίρνει ακόμα μια ευκαιρία από τον Πελεγκρίνι και να τον δικαιώνει! Η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν... εκτός γηπέδου και στο 58' από μια... καραμπόλα στην περιοχή της ήρθε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, με σκόρερ τον Μανέ!

Η Σίτι δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 68' Τάντιτς - Μανέ συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος πέτυχε χατ τρικ. Αν υπάρχει... θετικό για τους Πολίτες, αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία του Ιεανάτσο, ο οποίος στο 78' με υπέροχο τέρμα διαμόρφωσε το 4-2. Εφιαλτικό το βράδυ για τον Χαρτ, ο οποίος συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στην Premier League και έγινε ο 6ος Αγγλος γκολκίπερ που το καταφέρνει! Παράλληλα, ο Μπέρκοβιτς έκανε ένα τρελό ρεκόρ, αφού έγινε μόλις ο 4ος παίκτης στην Premier που έκανε για 2η φορά τρεις ασίστ (Mπέρκοβιτς, Ανρί, Φάμπρεγας).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα