Μαν. Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-1

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-1

bet365

H Λέστερ έκανε την... τελευταία πρόβα πριν τη στέψη της, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Ολντ Τράφορντ από τη Μάντσεστερ! Το κατακτά και με ενδεχόμενη... γκέλα της Τότεναμ.

Ενα... στραβοπάτημα της Τότεναμ στο αυριανό ντέρμπι με την Τσέλσι και η Λέστερ θα φτάσει στο θαύμα! Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, θέλει μια νίκη στα δυο ματς που απομένουν με Εβερτον εντός και Τσέλσι εκτός! Οι Αλεπούδες έδειξαν στο Θέατρο των Ονείρων πως μπορούν να ζήσουν το δικό τους παραμύθι, αντέδρασαν στο γκολ της Γιουνάιτεντ, ενώ θα μπορούσαν και το κάτι παραπάνω, αφού φωνάζουν για την απόφαση του διαιτητή να μη δώσει πέναλτι στην ανατροπή του Μαχρέζ. Αντίθετα, η Μάντσεστερ έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την τετράδα, καθώς βρίσκεται στο -4 από τη Σίτι!

Το ξεκίνημα... εφιαλτικό για τη Λέστερ, αφού δεν πρόλαβε να οργανωθεί αμυντικά... Στο 6' ο Μαρσιάλ έστειλε... απειλητικό μήνυμα και στο 8' ο Γάλλος από εξαιρετική ενέργεια του Βαλέντσια νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-0. Ετσι, έφτασε τα 15 γκολ φέτος και παραμένει ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ! Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Δανός γκολκίπερ με εξαιρετική επέμβαση στην προσπάθεια του Λίνγκαρντ κράτησε την ομάδα του στο κόλπο. Η Λέστερ πήρε τα πάνω της, ανέβασε ρυθμό και στο 17' ήρθε η απάντηση. Από ωραία σέντρα του Ντρίνκγουοτερ ο Γουές Μόργκαν με κεφαλιά εκμεταλλεύθηκε την αδυναμία των γηπεδούχων και διαμόρφωσε το 1-1! Μπορεί ο ρυθμός να έπεσε, αλλά το σκηνικό με τον Φελαϊνί να δίνει αγκωνιά στον Χουτ -γλίτωσε την αποβολή- και τον παίκτη της Λέστερ να του τραβά τα μαλλιά ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση.

Ο ρέφερι Σίμπσον κράτησε τον Σίμπσον στο ματς στο μαρκάρισμα του Λίνγκαρντ, ενώ δεν είδε... ανατροπή του Ρόχο στον Μαχρέζ, με τις Αλεπούδες να φωνάζουν για πέναλτι! Ο Μόργκαν θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς λίγο πριν το τέλος του α' μέρους, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντε Χέα.

Το β΄ μέρος δεν είχε ουσία, με τη Μάντσεστερ να πιέζει, αλλά να μη μπορεί να απειλήσει τους φιλοξενούμενους. Βέβαια, στο 78' η Γιουνάιτεντ είχε την καλύτερη φάση, αλλά η προσπάθεια του Σμόλινγκ βρήκε το δοκάρι του Σμάιχελ! Φωνές πάντως υπάρχουν και από τη Μάντσεστερ, στο 86' ο Ντρίνκγουοτερ ανέτρεψε τον Μέμφις, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αλλά ο Σίμπσον δεν έδειξε πέναλτι... Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έκαναν δυο φάσεις, αλλά τόσο ο Ρούνεϊ όσο και ο Ντεπάι δεν νίκησαν τον Σμάιχελ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα