Mπενίτεθ: «Τεράστια νίκη»

Mπενίτεθ: «Τεράστια νίκη»

Mπενίτεθ: «Τεράστια νίκη»

bet365

Η Νιούκαστλ κατάφερε χάρη στο απευθείας χτύπημα φάουλ του Τάουνσεντ να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και να βρεθεί στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, με τον Ράφα Μπενίτεθ να στέκεται στην τεράστια σημασία τους αποτελέσματος για τους «Ανθρακωρύχους».

«Πρόκειται για ένα τεράστιο αποτέλεσμα, καθώς χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς της νίκης. Υπάρχουν παρά πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε από τη σημερινό ματς. Από την υποστήριξη των οπαδών μας, μέχρι το καταπληκτικό γκολ του Τάουνσεντ και την απόκρουση του Ντάρλοου. Οι οπαδοί εκτιμούν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες. Τώρα αυτό που προέχει για εμάς είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα και να καταφέρουμε να το κερδίσουμε και αυτό. Είμαι σίγουρος ότι το τελευταίο μας παιχνίδι με την Τότεναμ θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία για όλους και οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν μια τρομερή ατμόσφαιρα», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, ενώ σε ότι αφορά στους δύο πρωταγωνιστές της Νιούκαστλ, Τάουνσεντ και Ντάρλοου, πρόσθεσε:

«Η παρουσία του Τάουνσεντ ήταν πολύτιμη, καθώς ο Ανίτα ήταν αρκετά κουρασμένος και χρειαζόμασταν φρεσκάδα στο κέντρο. Πήραμε το ρίσκο και εκείνος από την πλευρά του έπαιξε πολύ καλά, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα. Για τον Ντάρλοου, νομίζω πως αν αυτή η απόκρουση στο πέναλτι φέρει τελικά την παραμονή, θα γίνει ο ήρωας μας χωρίς αμφιβολία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα